Helgen

Bion i fredags var bra, tyvärr hade vi ett gäng uppnosiga fjortisar bredvid oss som inte ville vara tysta.
Större delen av filmen satt dom o tjattrade o fnittrade, o dom hade inget bättre att säga än "detsamma" om man bad dom hålla käften. Vad fan ska dom på bio att göra om dom inte är intresserade av att se filmen??
Var fler än vi som blev irriterade iallafall, men som sagt, uppnosiga som fan var dom.
Filmen hade blivit mycket bättre om dom inte varit där. Hursomhelst var det en bra film, som jag kommer se igen, helt klart :)

Var hemma närmare 23.30 så det blev sängen direkt.
Någon lång sovmorgon blev det däremot inte, vaknade vid 8 o kunde inte somna om.
Låg kvar i sängen iallafall tills mamma ringde vid 9. Lucas hade sovit bra men inte velat äta så mycket till frukost.
Vi åt pizza till frukost, som blivit över från fredagen, fixade iordning oss o åkte mot Jämjö för att sen komma iväg till Ikea.
Mamma, pappa, John o hans tjej, Emanuel, jag o Lucas. Så vi fick köra med två bilar.
Lucas somnade ganska fort o sov hela vägen till Kalmar.
Vi fick med oss det vi åkte dit för, skolåda, liten expedit-hylla och stjärnlampa till Lucas rum, duschdraperi, blockljus, doftljus. Ja, det var väl allt. Bara sånt vi behövde, o det blev ju dessutom under 1000-lappen så vi är supernöjda. Åt på Burger King innan vi åkte hem, såklart. Tycker dom är bäst, o tyvärr har vi ju inte det här.
När vi var där var dessutom deras maskot o gick runt bland borden, Lucas var väldigt reserverad till honom, följde honom med blicken hela tiden. Trodde han skulle börja gråta när han kom till oss men han bara stirrade, o höll ett hårt tag i min arm ^^
Hemvägen satt Lucas o jag bak i bilen o smaskade på godissnören, sjöng o skrattade. Han slocknade ca 5 min innan vi var framme i Jämjö igen. Stannade kvar hos mina föräldrar ett par timmar innan vi körde hemåt vid 18.

Idag har vi tyvärr bara varit inne, trots det superfina vädret. Vi har fått upp skoskåpet o Lucas hylla iallafall, så det har gjorts lite nytta. Emanuel har dessutom varit iväg o tvättat bilen.
Ska göra välling till Lucas om en liten stund sen ska han i säng, han är så duktig om kvällarna, aldrig några problem alls att lägga sig. Tror han tycker det är kul nu när han faktiskt kan hoppa i sängen själv o allt, att han känner sig stor o duktig liksom :)
När han är lagd blir det Blåsningen, sen får vi se. Ska nog ta mig lite glass också ikväll tror jag.

Ha en mysig kväll, o sov gott.
Jag hoppas som vanligt att jag ska vakna mitt i natten av värkar eller vattenavgång ;)
2 veckor kvar till BF idag, så än kan det ju dröja. Men nu är det iallafall säkert att det blir ännu ett Mars-barn.
Puss o Kram

Fredag

Idag är det hela 5 plusgrader här, så det droppar på ganska bra ifrån taket :) Mindre roligt med allt slask kanske.
Enligt tidningen ska det frysa på igen i början på nästa vecka, tycker allt att det kan förbli plus nu så all snö försvinner. Kommer ta ett bra tag.

Fredag idag, alltså är Lucas hemma hos mig. Vi gör inget särskilt idag, tar det lite lugnt bara. Sune o han busade däremot för fullt här innan, men nu har Sune somnat o Lucas fastnat framför tvn.
Planerna för kvällen har ni ju redan fått höra om. Först äta pizza, sen lämna Lucas hos mina föräldrar, bio vid 21 o sen hem o lägga oss.
Ikea imorgon! :)
Söndag har vi inget planerat, men vi kommer nog vara ganska sega allihop efter lördagens utflykt då tror jag.

Önskar alla en bra helg :)
Puss o Kram

Ett fint minne

Kom en underbar sak på posten idag.
Min vän som gick bort i somras älskade att sjunga o spela, och hennes mamma har nu satt ihop en skiva med låtar som hon gjort, som alltså idag kom hem till mig. Så fint av hennes mamma att göra detta.
Både tårar av sorg och glädje när jag lyssnar på den. Hon hade sån himla underbar humor, som man märker av på vissa av låtarna. Saknar dig, Guds finaste ängel! <3

Helgplaner

Godmorgon på er.
Idag var Lucas på strålande humör när han lämnades på dagis, fick t.o.m en puss innan jag gick :)
Brukar aldrig vara några problem att lämna honom, men det är ju roligare när han faktiskt tar sig tid att säga hej då, känner jag.

Idag är det ovanligt lugnt i magen, bara någon enstaka förvärk som kom när jag gick innan. Bebisen är också ganska lugn än så länge, bara blivit nån liten puff.
Nu är fredag o lördag planerade iallafall, måste ha något att göra så jag inte bara sitter o väntar på att det ska dra igång.
Så imorrn ska vi äta pizza, sen lämna Lucas hos mina föräldrar där han får sova över natten.
På kvällen blir det bio för Emanuel o mig, Percy Jackson - kampen om åskviggen.
O på lördag blir det Ikea med mina föräldrar, passande nog så är ju Lucas hos dom redan, så vi kan få lite sovmorgon.
Får se hur mycket jag orkar gå där bara, tur att det finns en massa soffor o sängar som man kan slänga sig i en stund när ryggen gör som mest ont.
Men det ska bli superkul iallafall, var ett bra tag sen vi var där sist.

Idag ska jag bara ta det lugnt, storstädningen gjordes ju igår. Kanske sätter igång nån film senare, troligen PS I love you, den är så underbar, o jag kan behöva gråta lite nu när jag är så frustrerad ;)

Ha en bra dag!
Puss o Kram

Fortfarande gravid

Det blev inte mer av mina förvärkar, kom oregelbundet hela dagen. Framåt eftermiddagen blev dom mer regelbunda o jag låg på soffan ett bra tag. Avtog igen lagom till jag skulle lägga mig o sen dess har dom kommit lite som dom vill.
Tog en extra promenad när jag lämnat Lucas idag också. Kallare idag, men ändå rätt skönt för solen kikar fram lite bakom molnen.

Har planer på att städa idag, o tvätta nån maskin blir det väl också.
Soffliggande när förlossningskliniken börjar vid 13.25 o en timme framåt, sen är det dags att hämta hem Lucas.

Storhandling i eftermiddag, som jag inte alls orkar egentligen, men vad gör man.

Nu ska jag återgå till farmville en stund innan jag drar igång här.
Puss o Kram

Stor bebis?

Nu är jag hemkommen efter barnmorska o hämtning från dagis.

Gick bra hos barnmorskan, blodtrycket låg jättebra, sf-måttet ligger på 39 o har tagit ett skutt över översta kurvan, vilket oroar mig lite. Kommer det bli en stor bebis?
BM tyckte livmodern kändes ganska välfylld så hon trodde nog att den kunde vara lite stor, o vad som räknas som stor egentligen har jag ingen aning om.
Hjärtljuden låg idag på 156, har alltid legat på 144 innan. Kanske ett tecken på att det är på gång?
Haha, ja, ni hör, jag letar tecken hela tiden.
Vågade aldrig be om en hinnsvepning o hon erbjöd sig inte, så jag får ta tag i detta själv helt enkelt.

Körde hem o parkerade bilen o gick direkt ner till dagis för att hämta Lucas. Trycker som bara den neråt när jag går, så jag kan tänka mig att det nog ser ganska kul ut när jag kommer vankande.
Eftersom vi tog pulkan ner, o jag lämnat kvar den imorse så blev vi ju tvugna att ta pulkan hem också.
Gick ju mindre bra när det har töat så gott som hela vägen hem, fick gå lite sick sack över vägen för att komma åt dom små plättar som faktiskt fanns kvar. Sista lilla biten fick jag tvinga honom att gå o så fick jag bära pulkan för där var bara asfalt. Eller tvinga honom, han hade ju faktiskt ganska kul med allt hoppande i pölarna som bildats, så det tog en stund att gå dom 10 metrarna man hade kvar.

Nu kommer snart Emanuel hem, så det börjar bli dags att tänka på middagen. O jag har inte en aning om vad vi ska hitta på idag. Köttfärspaj kanske?
Något med köttfärs blir det iallafall.
Ha en bra kväll.
Puss o Kram

Jämförelse

Sista magbilden med Lucas i magen, 39+2


Graviditet 2, vecka 37+1


Jo, visst är jag väl större denna gången.
O bär magen lägre dessutom.


Magbild 37+1

Fick en förfrågan om magbild, så här kommer det :)
När jag ser den på bild tycker jag inte det ser ut som det hänt nånting sen sist jag la upp en för 2 veckor sen.
Men det känns! :P




Förberedelser

Okej, jag fick visst mer förvärkar av promenaden. O gud vad det drar i ryggen.
Men jag har inget hopp om att det är på gång för det, förvärkar kan man ju gå med hur länge som helst innan det drar igång. Just nu är dom dessutom oregelbundna.
Som sagt, beklaga sig lite hos barnmorskan så kaanske hon kan hjälpa till lite. Håll tummarna :)

Nu har jag roat mig med att sätta dit överdraget på babysittern, o det gick bra.
Kokat några nappar, o satt ihop mjukliften till enkelvagnen (haft den som åkpåse till Lucas när han växte ur den).
Så nu är vi redo, eller ja, näst intill, bara väskan kvar. Men som sagt så har jag ju nästan allt i en byrålåda redan, så skulle det dra igång är det bara att slänga ner allt i en väska o åka :)
O vad jag är peppad, alla frågar om jag inte är nervös, men nej, inte ett dugg! :)
Jag är så glad att jag får vara med om detta igen.

Tisdag

Snöat hela natten så det har kommit ett par centimeter till, hoppas verkligen jag kommer ut med bilen sen.

Morgonen började inte så bra, Emanuel hade lite smått panik för att han inte hittade sin plånbok, o självklart skyller han på Lucas när han inte hittar något, brukar va så ;P
Iofs så brukar han hitta sin mobil o så på Lucas rum, men han får väl skylla sig själv när han inte lägger upp grejerna på barnsäker nivå.
Hur som helst så var han ju tvungen att gå in o leta på Lucas rum också imorse, så han väckte honom.
Lucas blev sur, vägrade välling o vägrade somna om. Emanuel hittade såklart ingen plånbok.
Han blev alltså tvungen att åka till jobbet utan den. Jag lyckades till slut få i Lucas vällingen o han somnade om strax efter 7.
O då fick jag även ett sms från Emanuel att han hade hittat plånboken i arbetsbyxorna på jobbet, o ett förlåt också såklart. Så då var jag inte sur på honom mer.

Var kanske ingen större mening att Lucas somnade om för jag fick ändå väcka honom innan 8 igen, men då var han pigg o glad iallafall. Tog pulkan ner till dagis, tycker han är superkul.
Utvecklingssamtalet gick bra, dom hade såklart inget negativt att säga om honom ;)
Fick bara höra hur go han var, o lätt att ha o göra med. O dom fick höra hur bra jag trivdes med dom o sådär också, helt underbart dagis han hamnat på. Är så glad att vi fick förstavalet, ett utedagis, kan ju vara därför Lucas inte är sjuk så mycket :) Förresten, nu bestämde vi att han ska vara där mellan 8.30-15, tisdag onsdag o torsdag, istället för 13.30. Fram till lillasyster kommit, så hinner jag vila upp mig ordentligt.
Efter dagis tog jag en extra promenad innan jag gick hemåt i hopp om att få lite ont. O det fick jag också, i ryggen o ljumskarna ;/
Visst, det molar faktiskt endel både nere i magen o ryggen, men det blir nog inte mer av det.
Försöka kan man ju.

Nu sitter jag med en mugg hallonbladste, smakar betydligt bättre än basilika, även om det är lite hö-smak på detta också. Mår betydligt bättre idag, näsan rinner till o från men det brukar man ju få stå ut med ett tag.
Ska nog bara ta det lugnt nu, fram till barnmorske-besöket vid 14. Ska sitta o beklaga mig lite tänkte jag, tror inte min BM är helt omöjlig med en hinnsvepning faktiskt. Inte säkert det hjälper heller ju, men alla försök är bra :)

Mormor-besök

Nu har mamma begett sig hemåt efter ett par timmar med bus här.
Dom var bland annat ute en sväng med pulkan medans jag låg i soffan o kollade på förlossningskliniken.
Så vila har jag fått göra, o jag känner mig ganska pigg nu. Halsen känner jag inte av överhuvudtaget nu, bara näsan som fortfarande rinner o är täppt till o från. Lite smått huvudvärk också.

Bebis borrar ner sig just nu känns det som, riktigt obehagligt, o när den gör det så får jag jätteont i ljumskarna ibland. Precis som att det låser sig på något vis. Kan inte låta bli att grimasera o kvida till när det händer.

Faktiskt fått lite annat gjort idag också, bäddat vaggan o tvättat överdraget på babysittern. Hoppas jag får dit det igen bara, det var ganska jobbigt att få bort nämligen. Därmed har jag alltså bara packning av väskan kvar, o köpa liggdelen till syskonvagnen. Kom på att det egentligen är ganska lugnt, den kommer nog inte behöva användas förrän det är dags för dagis, o första 2 veckorna tänkte jag ha Lucas hemma med oss.

Nu kommer snart älsklingen hem, o då ska det lagas ugnspannkaka.
Sen blir det en vanlig lugn måndagkväll.
Imorrn ska Lucas till dagis, jag ska på utvecklingssamtal där när han lämnas också. O dessutom bjuder dagen på ett barnmorskebesök.

Ha en bra kväll.
Puss o Kram

Vecka 38

Går in i vecka 38(37+0) idag, nu räknas alltså lillan som färdig o kan komma när hon vill.
Bättre att hon kommer när hennes mamma vill tycker jag ;)
Men nu får hon gärna vänta någon dag, tills jag blivit frisk. Annars har jag ingen större ork att föda faktiskt.
Bristningarna blir fler för varje vecka, men jag har ändå inte fått så överdrivet mycket tycker jag. De flesta sitter under magen.
Inte haft så mycket förvärkar senaste dagarna, men gör dom ingen nytta ändå så är det bara skönt att slippa dom.
Basilikateét hoppade jag över igår, o kommer inte dricka nåt idag heller, ifall det nu hjälper till något.
Kanske att jag börjar imorrn igen för då räknar jag med att må bättre, o då ska jag dessutom tvinga ut mig själv på en promenad. Inte ta bilen ner till dagis utan gå både när Lucas ska lämnas o hämtas.

Denna veckan ska vaggan bäddas, babysittern tvättas o väskan packas.
Har just nu lagt lite som ska med i en byrålåda så länge, ifall att det skulle gå snabbt så har jag ju allt på ett ställe o det är bara att slänga ner det i en väska :)
Lucas väska ska packas också för den delen. Så det finns lite till att göra innan det är dags, men det är sånt som inte tar någon tid.
Just det, måste ju ringa om liggdelen också! Det börjar nästan bli lite brått, men det ordnar sig.


Om man ändå fick sova..

Vad härligt det är att stiga upp vid 7 när man knappt sovit en blund på hela natten..
Hittar verkligen ingen bekväm ställning att ligga i, o ligger jag för länge på en höft så får jag jätteont.
Därför blir det ett himla vridande o vändande för sidan är ju det enda som går att ligga på. Ligger jag på rygg får jag för mycket tyngd över mig från magen känns det som.
Dessutom är jag förkyld nu, men det har jag knappt känt av inatt. Nu däremot är jag täppt o det svider lite smått i halsen, är precis som att det inte brutit ut riktigt, men det har varit så sen i lördags.

Helgen har varit okej, kalas i lördags eftermiddag. Bjöds på god mat o tårta. Kom hem lagom till melodifestivalen började, o då hade jag ont i ryggen o skitjobbig huvudvärk så det var bara att ta 2 alvedon o slänga sig på soffan.
Huvudvärken försvann tack o lov ganska fort. Gick o la mig när det var slut. O tyckte förresten att rätt låtar gick vidare denna gången, helt klart bästa delfinalen hittils.
Söndagen tillbringade jag mestadels i sängen, Emanuel var supergullig o tog hand om allt. Middag, diskning o en gnällig pojk. Jag kände mig lite piggare fram mot kvällen så vi satt uppe o kollade på Die Hard då.

Lucas humör svänger fortfarande lika fort, o det är riktigt jobbigt. Just nu är han pigg o glad iallafall, men man får vara beredd på att han när som helst kan slänga sig ner o skrika. Är det en likadan period som sist han var sjuk ska det gå över till onsdag, jag hoppas det.
Mamma kommer hit idag o underhåller Lucas så jag kan vila upp mig lite till, får se när hon dyker upp.

Efterlängtade fredag

Fick sovmorgon till 9 idag, eller halv 9 rättare sagt för då smsade Sandra. Men jag låg kvar i sängen ett tag iallafall innan jag gick upp, hörde då att Lucas låg o småsjöng i sin säng.
Han är inte på sitt bästa humör idag, o likadan var han igår.
Jag förstår inte vad det beror på, var likadant förra gången han var förkyld, när han frisknat till var han supergnällig o trotsig i en vecka framåt innan han blev sig själv igen. Ska det vara likadant denna gången då?
Hans humör kan svänga på 1 sekund, otroligt jobbigt. O när man inte alltid förstår vad han vill så blir det ju inte lättare heller.

Mera snö kom det igårkväll, o idag töar det, vår termometer visar +3. Skulle tydligen bli ännu mer ikväll, men vi får väl se. Stor mening att det snöar när det töar med en gång igen. Kan lika gärna sluta snöa o förbli plusgrader nu.
Lucas är alltså så gott som frisk nu, lite hosta bara. Så idag känner jag av min hals istället, o lite dov huvudvärk.
Magen har hållt sig ganska lugn under natten o morgonen, någon förvärk bara. O någon liten knuff från bebis ibland. Man blir ju helt knäpp av att sitta o leta tecken hela tiden, o läsa på familjeliv hur folks förlossningar börjat osv. Jag har ju inte varit med om att det startat av sig självt, så jag vet ju inte alls hur det kan vara.
Knappt så jag minns hur värkarna kändes.

Dagen blir lugn, vi ska bara vara hemma. Emanuel köper hem godis när han kör från jobbet så slipper vi gå ut.
Imorrn blir det nog en ganska lugn förmiddag tror jag, vid 16 ska vi på kalas för Lucas kusin i Jämjö som fyller 4.
O söndag har vi ingenting planerat, hoppas att man ligger på förlossningen då kanske, om inte innan dess ;)

Ha en trevlig helg!
Puss o Kram

Sen sovstund

Först nu tar Lucas sin "middagslur", han vill ju såklart inte sova så länge mormor är kvar.
Men nu har hon åkt, Lucas somnat, jag diskat o kan nu ta det lite lugnt.
Har vilat endel medans mamma var här också, men inte tillräckligt.
Blir nog en alvedon o sen slänga sig på soffan en stund tills det blir dags att laga middag.

Ha en mysig kväll allihop, o håll lite tummar åt mig att det kanske drar igång här inom den närmsta veckan så jag får gosa bebis istället.
Puss o Kram

Torsdag

Godmorgon.
Torsdag idag, en dag närmare helgen :)
Natten har varit sådär, sprungit mycket på toa o dessutom haft ganska mycket förvärkar.
Molandet i ryggen sitter fortfarande i hela tiden, o är lite starkare nu.
Kanske hjälpte det till lite när BM var o pillade igår. Hoppas kan man ju.
Kan även vara min häxbrygd jag drack igårkväll, gjorde te på basilika, hallonblad och nejlikor. Läste om det på någon faktasida o tänkte att det kunde vara värt att prova. Men fy vad äckligt det är, tog en kopp nu på morgonen också. O jag vill inte blanda i en massa onödigt socker. Det går ner iallafall, men det sista får jag tvinga i mig.

Idag kommer mamma hit en sväng o umgås med Lucas o mig.
Annars blir det nog ganska lugnt, inget särskilt planerat. Tvätta lite till kanske, tar ju aldrig slut i tvättkorgen känns det som. O snart blir det ännu mer ;)

Gissa vad Lucas sitter o kollar på just nu? Det behöver jag väl inte ens säga :P

Barnmorskan

Goddag.
Lucas o jag kom hem för en stund sen efter barnmorskebesök o fika hos svärmor.
Han fick vara där medans jag var hos barnmorskan nämligen.

Så hur gick det där idag då?
Blodtrycket lite högre, men bra urinprov så det var inget oroande.
Bebis har flyttat sig neråt en våning till, så därför frågade BM om jag ville att hon skulle känna om det hänt något. Med tanke på molandet i ryggen jag haft.
Det enda var att livmodertappen hade mjuknat, så det behövde inte betyda att den kommer tidigare.
Men det börjar förbereda sig för förlossningen iallafall.
Hade hoppats på att det skulle hänt mer, såklart, menmen. Jag fortsätter med mitt te o hoppas att det hjälper till lite.

Körde in till stan igen därefter för att hämta Lucas. Fikade på nybakta bullar innan vi åkte också :)
Han somnade i bilen, men ville inte somna om när vi väl kom hem. Jag som hade hoppats på att få vila lite.
Får prova lägga honom om en stund igen, snart börjar ju förlossningskliniken så då kan han minsann inte sitta o kolla på Pingu ;P

Vatten

Usch, vad jag har börjat samla vatten nu helt plötsligt.
Sticker i benen o fötterna hela tiden, o jag har just nu en grop i vardera knä efter att ha suttit o städat Lucas rum.
Var bara tvungen att gnälla lite till över graviditeten, förstår om ni tröttnat på att höra om det nu.
Men det är verkligen inte kul längre, gör vad som helst för att få ett slut på det.

Ska jag också bli sjuk?

Älsklingen kom hem med alvedon o tulpaner till mig igår, världens bästa är han :)
Funderar på om jag också börjar bli sjuk, var inte alls pigg igår. Molvärk i ryggslutet under hela dagen, hjälpte lite med alvedon. Fick dessutom huvudvärk framåt kvällen.
Idag känner jag inte av ryggen något, men jag känner mig öm o konstig i hela kroppen, nästan svimfärdig ibland.
Så det är säkert en förkylning eller något på gång.

Än så länge verkar Lucas lite bättre idag, han har inte hostat lika mycket än så länge iallafall. Men snoret rinner konstant på stackarn. Han sov okej inatt, vaknade en gång vid 3 så jag var inne o bäddade om honom o klappade honom på kinden en stund, sen var det bra igen.
Han är ganska pigg för övrigt, ingen feber, men det var nog ändå bäst att jag bestämde mig för att han skulle vara hemma denna veckan. Iofs så var det nog bara han som inte åkt på förkylningen än, men ändå :P

Hade behövt städa o tvätta lite idag, men jag tror inte att jag klarar av det, som det känns nu.
Vi får se hur det känns senare. Ska vila en stund på soffan nu, Pingu är igång så Lucas håller sig nog lugn ett tag.

Slänger även in ett stort grattis till världens bästa Elin som fyller 21 idag! Grattis gumms, vi saknar dig!

17 tänder

Förresten, jag tror jag vet varför Lucas var på så dåligt humör häromdan.
En till kindtand har kikat fram så nu har han sammanlagt 17 tänder, snart alla sina mjölktänder :)

Nu går Pingu här hemma igen, som vanligt. Märker han inte att det är samma avsnitt han kollar på flera gånger om dagen? Det borde ju bli tråkigt till slut menar jag :P
Men nejdå, han sitter som förstenad hela tiden. Sötnos :)

Jsg sitter här med mitt te nu o läser lite bloggar, kollar facebook osv. Det vanliga.
Funderar på att ta en alvedon mot molandet i ryggen för det börjar kännas mer o mer nu, men det sitter i hela tiden så det är knappast några "värkar" på gång.

Vecka 37

Godmorgon.
Jag är lika trött som vanligt, spelar ingen roll hur mycket jag sover. Lucas vaknade iallafall först vid 8 idag så det klagar jag inte på. Helt nerkladdad med snor var han stackarn. O dagis som tyckte han hade sånt bra immunförsvar som inte blivit sjuk när alla andra barn varit lite smått snoriga.
Men nu kom det till honom också, hostar endel gör han med. Så som det ser ut nu får han stanna hemma med mig hela veckan.

Idag går jag in i vecka 37(36+0), alltså en vecka kvar tills det räknas som fullgånget.
Men som jag sagt tidigare, nu får hon komma när hon vill, jag är redo!
Denna veckan är ju egentligen bara till för att lägga på sig lite mer hull, men med tanke på att hon vägde 2450 i vecka 33 så har hon nog tillräckligt nu :)
På familjeliv står det att andra barnet brukar väga mer än första, o med tanke på att Lucas vägde 3800 så skulle hon nog mycket väl kunna väga över 4 kg om jag går över.
Imorse skrämde hon upp mig rejält. När jag vaknade fick jag för mig att något var fel eftersom jag inte känt henne på hela natten. Hon brukar annars vakna när jag är uppe på toa, vilket jag varit 3-4 gånger inatt.
Men ingenting, så när jag vaknade vid 6 försökte jag buffa igång henne, men fick ingen respons alls. Satte mig upp i panik o fortsatte putta o till slut så svepte det förbi ett ben o jag kunde lugnt lägga mig ner igen.
För en timme sen var hon i full gång med att trycka ut mina revben så där fick jag för att jag väckte henne så tidigt ;)
Har lite molvärk i ryggen, hade det hela kvällen igår också, men annars är det rätt lugnt.
Lite förvärkar då o då. 

Det börjar bli dags för frukost nu känner jag, o hallonbladste :)
Dagen blir lugn, ska bara sitta inne o ta det lugnt.
Puss o Kram

4 veckor kvar

Istället för att bara sitta hemma hela dagen igår blev det en sväng till svärmor på middag, o Lucas fick busa av sig med sin kusin Wilma som var där över helgen.
Åkte därifrån vid 18 för vi skulle handla lite innan vi skulle börja lördagsmyset.
Kollade Melodifestivalen o tog det allmänt lugnt resten av kvällen. Tyckte att rätt låtar gick vidare, men jag gillade Highlights också.

Idag har det däremot varit en väldigt seg dag här hemma, inte gjort någonting knappt.
Tagit ett bad o lagat mat, det är väl ungefär det.
Till middag idag blev det potatisgratäng och grillspett, o det blev faktiskt lyckat i ugnen också även om det är så mycket godare att äta det när det kommer från grillen en varm sommarkväll.
Mätta är vi, eller iallafall jag o Emanuel. Lucas åt knappt någonting, satt mest o grisade, o drack sig antagligen mätt istället.
Han ska få lite glass om en stund iallafall, så äter Emanuel o jag det lite senare.

Förutom lite godare mat har vi inte riktigt firat, Lucas fick en nalle häromdan lite för tidigt, o jag fick en gravid-tidning av Emanuel. Så nu har jag dåligt samvete för att jag inte gett honom något, men vi sa ju faktiskt att vi inte skulle fira..

Hallonbladste dricker jag för fullt, druckit två koppar under dagen o det blir nog en tredje nu ikväll. Har inte känt av något särskilt, men nu har jag lite molande värk i både magen o ryggen.
Jag sitter verkligen o letar tecken, när jag har 4 veckor kvar. Så ska det väl inte vara, skillnad om man gått över tiden, vilket jag verkligen inte räknat med denna gången, så jag kommer bli så himla besviken om det blir så.
Tänk om man bara kunde gå o lägga sig o sova tills värkarna drar igång, eller vattnet går.
Nog gnällt för ikväll, nu ska jag kika på Pingu med Lucas medans älsklingen är duktig o diskar.

Ha en mysig kväll.
Puss o Kram

Dåligt med sömn

Trots att det bara blev en liten tur på stan är jag helt slut i min rygg nu. Men så är det, bara att stå ut lite till.
Blev lunch på McDonalds idag innan John skulle till skolan, Lucas var lite småtjurig men han åt väl iallafall hälften av sin Happy Meal. Han somnade sen i vagnen strax efter att vi gått därifrån.
Gick in på Partaj en runda o kollade maskerad-kläder bland annat till Western-festen i Maj, dom har ju endel kul, men samtidigt känns det onödigt att lägga pengar på någon som troligtvis bara används en gång. Man kan iofs sälja det vidare. Vi får se, ska kika vidare, gott om tid ju :)

Innan vi åkte hem blev det också en sväng in på Elit-choklad där mamma köpte lite gott till Lucas som han ska få imorrn o så köpte hon lite choklad till pappa också.
Sen gick vi in på Gylles där mamma handlade vaniljhjärtan som vi fikade på när vi kom hem.
Fick mitt hallonbladste på posten idag, så det har druckits en kopp, blir väl en till ikväll tror jag :)
Gott var det iallafall.

Lucas hade behövt sova lite till, han sov som sagt lite i vagnen o i bilen på väg hem, men det räcker ju inte.
O han vill inte gå o lägga sig nu heller, har frågat honom flera gånger. Så vi får väl se om han klarar att hålla sig vaken till 20 ikväll. Hans sömn blir alltid lite rubbad när man åker iväg mitt på dan.
Skulle ha åkt iväg o handlat godis o så snart, men Emanuel ordnar det på väg från jobbet, med tanke på att Lucas inte är så pigg så hade det bara blivit jobbigt att åka iväg allihop.

I helgen har vi ingenting planerat, vilket faktiskt känns ganska skönt för jag har egentligen ingen ork att göra något. Blir lite extra mys på söndag iallafall, men inget vi kommer "fira". Har ju 5-årsdag den 14:e Mars (Bf-datumet), så det firas mer då, troligtvis.
Önskar alla en trevlig helg!
Puss o Kram

Blåsiga staden

Behöver jag säga att även denna natten gick kanon :)
Men som sagt, jag ska nog inte ropa hej än..

Idag sov vi till halv 9, har sen kollat på Pingu o fixat till oss lite.
Mamma o John kommer strax så då bär det av in till stan en runda, inget vidare väder till att gå där inne kanske, kallt o blåsigt men skitsamma. Jag orkar inte sitta hemma.

Ska se om jag kan få i Lucas litegrann att äta me innan vi åker, annars blir han nog hungrig när vi går där inne.
När Emanuel kommit hem blir det en sväng till affären för att handla lite gott till kvällen o dessutom lite god mat vi ska ha på söndag, är inne på att göra grillspett :)
Sen blir det en lugn kväll framför tvn.

Ha en bra fredag.
Puss o Kram

Dagis-killen

Det tog ett tag att få med sig Lucas hem idag. Det första han gjorde när han såg mig var att vinka hejdå, till mig alltså ;P
Så jag lät honom leka en halvtimme till, satt bredvid o kikade på.
Nu har vi iallafall varit hemma en stund, o som vanligt springer Lucas direkt o hämtar Pingu-dvdn. Kanske dags att köpa någon mer film, något med bilar t.ex för det är han ju också jätteglad för. Pingu börjar bli lite uttjatad nu tycker jag allt.
Men visst, det är ju skönt att veta var man har honom förstås.

Jag har bara städat Lucas rum idag, annars har jag inte fått någonting gjort.
Men nu tänkte jag sätta igång en maskin tvätt iallafall så man gjort nån nytta.
Snart kommer älsklingen hem :)

Torsdag

Lucas var lika duktig denna natten. La sig själv efter vällingen, låg o pratade lite med ett mjukisdjur vi köpte när vi handlade (för tidig alla hjärtans dag-present), o somnade efter kanske 20 min.
Vaknade sen strax innan 5, låg kvar i sängen, drack upp en flaska välling o somnade om.
Vid halv 8 hör jag att han ligger o sjunger, så då gick jag in o hämtade honom.
Han går alltså inte upp förrän man kommer in till honom, sötunge :)
Får väl se hur länge det varar.

Han var på bättre humör idag iallafall, pigg o glad, så det gick bra med lämningen på dagis.
Men vilken tid det ska ta att komma från bilen o in på dagis, han ska ju känna på all snö o leka med allt som finns på vägen så till slut fick jag bära honom, plus hans väska och ett blöjpaket. Det är tungt, särskilt för mig som nu bär på 16 kilo extra också.
Idag skulle dom små barnen vara inne en stund på morgonen iallafall, de lite äldre skulle till ishallen.
Så han sprang fort in o vinkade hej då till mig.

Jag har inga planer för denna dagen som det ser ut nu, blir väl bara lite småplock o resten vila.
Hoppas att mitt hallonbladste kommer på posten idag, då blir det en kopp med en gång :)

Ha en bra torsdag!
Puss o Kram

Barnmorskan

Gick bra hos barnmorskan idag, känns faktiskt skönt att träffa henne varje vecka, o tiden går lite fortare då också.
Sf-måttet ligger nu på 36, hade tagit ett litet skutt upp på översta kurvan igen efter att ha legat mellan medel o övre. Men det var bra iallafall.
Vikten ligger på +16 kg, o hjärtljuden på 140.
Kollade även blodvärde idag o de har ökat lite till sen sist, ligger nu på 125 :)
Blodtrycket var också jättebra förresten.
Fortfarande huvud neråt, o hon trodde att den ligger o tittar uppåt för hon kände bara en massa smådelar över hela magen ^^
Idag skrev vi en liten sammanfattning om hur graviditeten har varit o hur jag vill att förlossningen ska bli.
Graviditeten har varit jättejobbig, mycket pga sammandragningarna som gjort att jag inte haft samma ork för Lucas. Men även pga nedstämdheten som kom nu framåt slutet. Nu känns det iallafall bättre, men jag känner att bebisen gärna får komma när den vill nu.
Förlossningen har jag tänkt mig som sist, endast lustgas. Annars inga större funderingar kring det.
Hoppas verkligen att amningen ska funka bra med, det är jag lite orolig för. Att jag inte ska ha tillräckligt med mjölk eller liknande.

Menmen.
Nu är Lucas hämtad också, o han var inte alls på humör. Tror han sovit för lite.
Det första han gjorde när han kom hem var iallafall att plocka fram Pingu-dvdn så nu sitter han i sin fåtölj med en smörgås o är så snäll så.
Vi som behöver storhandla idag, undrar om det verkligen går med honom om han är lika tjurig då.
Jag kan ju inte handla själv, det blir alldeles för tungt. O Emanuel skickar jag inte iväg för några större inköp för då kommer han hem med helt fel grejer ;P
Det får gå som det går helt enkelt.


Magbild

Vecka 35+2




Men at Work - Down under

Lite musik får ni idag också. Har verkligen fastnat för denna gamla låten nu.


Första natten

Jag bestämde mig för att plocka bort ena sidan på Lucas spjälsäng igår, vi har ju planer på att köpa en vanlig säng till honom snart så jag tänkte att han skulle få vänja sig nu.
Var helt säker på att han skulle gå upp flera gånger, men han la sig självmant efter vällingen o somnade efter kanske 10 min. Inget spring alls alltså. Han vaknade sen vid 4 imorse, men han gick inte upp, utan låg o väntade på att jag skulle komma. Då ville han tydligen ha välling, sen somnade han om igen efter det. O vaknade strax efter halv 8.
Han blev lite förvånad igår förresten, när han lagt sig. Har nämligen ställt den ena spjälsidan mot väggen så länge eftersom jag inte vet var jag ska göra av den. Då pekade han på den o pratade lite på sitt egna språk, precis som att, "ska du inte stänga in mig också?" :P
Hur som helst, trodde inte att det skulle gå så bra som det gjorde, men detta var ju bara en natt.

Idag var han på lite konstigt humör, jätteglad när vi gick upp men helt plötsligt sur när vi skulle på med ytterkläderna. Sen tjurade han tills en av fröknarna busat upp honom lite. Han kanske inte ville till dagis egentligen :/ Men han gav mig en puss o vinkade när jag skulle gå så då var det iallafall inga problem längre, förutom att man absolut inte fick ta nappen ifrån honom.

Jag har precis ätit lite frukost, o ska sätta igång med allt som ska göras på facebook nu, spelar ju endel spel där för att fördriva tiden. Vid 13 ska jag vara hos barnmorskan, o idag skulle hon klämma extra på magen eftersom hon nu måste fastställa hur lillan ligger. Uppdaterar när jag hämtat Lucas på dagis sen :)
Puss o Kram

Jag tävlar


”Jag tävlar om en valfri skötväska värd 1095 kr från Willvin hos Carolina – var med och tävla du också!”


Kläder

Kläderna jag beställde från H&M kom redan idag, iallafall 3 linnen jag beställde. Resten kommer i slutet på månaden. Egentligen är nog 2 av dom för stora för dom ska väl inte passa när man är höggravid om det är linnen man tänkt ha när magen är borta :P Det är iofs en modell som ska sitta lite löst så jag tror dom blir bra sen iallafall.

Tycker tiden går så himla fort när Lucas är på dagis, har hunnit vila en stund iallafall, men nu måste jag nog ta tag i hans rum tror jag. O snart är det dags för lunch också.
När Lucas är hemma blir det bara mys, han brukar vara lite småseg när han kommit hem så det är bara att passa på :)

Tisdag

Tisdag, vilket betyder att Lucas är på dagis mellan 8.30-13.30.
Han vaknade redan innan 6 idag så jag tvivlar på att han orkar hålla sig vaken tills dom ätit lunch.

Jag är inte särskilt pigg idag, har dessutom ont i magen.
Därför tror jag det får bli soffan en stund nu, orkar inte ta tag i någonting, även om det hade behövts städas lite.
Men jag är ju faktiskt sjukskriven, o ordinerad vila ;)


Vecka 36

Idag går jag in i vecka 36(35+0), vet inte varför jag klagar på att det går sakta för det gör det egentligen inte.
Men jag vill inte vara gravid längre, det bara är så.
Förvärkar till o från o trött hela tiden.
Bebis bökar runt i magen, men man märker att det börjar bli trångt.
2 veckor till sen kan du komma när du vill sötnos :)

Detta startpaketet köpte vi i lördags :)


Måndag

Helgen har flugit förbi, men vi har haft det bra.
I lördags blev det en tur in till stan, köpte lite bebiskläder, en tröja till Lucas o ett par jeans till Emanuel.
Efter den lilla rundan gick vi o åt lunch på Åhlens, räksmörgås för mig o Emanuel o pannkakor med sylt o grädde för Lucas. O det mumsade han i sig utan problem.
Han somnade sen i vagnen på väg till bilen, o sov fram till 15 efter någon timme i sängen också.
När han vaknat åkte vi till mina föräldrar där det bjöds på rådjurssadel, fläskytterfilé och rotfruktsgratäng :)
Blev ett par timmar där med trevligt sällskap o melodifestivalen. Inte mycket att ha där förresten, Olas låt var helt okej men resten..
Körde hemåt strax efter 22 o Lucas somnade gott i bilen hem.

Söndag vaknade Lucas vid 8, Emanuel gick upp o tog honom medans jag låg kvar nästan 2 timmar till.
Allmänt seg dag för oss alla 3, blev bara lite tvättande o småplockande, och en tur till affären på eftermiddagen.
Till middag blev det pannkakor för Emanuel var sugen på det, o det gjorde tydligen inte Lucas något att han ätit det dagen innan också för han tryckte in som om det var det sista han åt ;)
Mys framför tvn resten av kvällen.

O nu är det måndag igen, Emanuel jobbar o Lucas är hemma med mig.
Har bara tvättning planerat idag, men det blir nog en runda med dammsugaren också tror jag.
Allmänt trött i huvudet är jag, så det blir lite vila när Lucas sover sen.

Städning




Misslyckat

Färgningen blev ju helt misslyckad, ser knappt nån skillnad. Golden Honey var det ja..
Får hitta nån bättre i eftermiddag helt enkelt, för jag ville ju bli ljus nu. Men inte så pass ljus som jag var i somras.

Lucas o jag har precis ätit lunch, eller han tyckte inte om min lunch så han åt bara en banan. Får försöka få i honom något annat sen. Nu verkar han inte ha tid att äta ändå, ska försöka få honom att hjälpa mig o städa upp på hans rum. Det kan ju bli roligt ;)

Under helgen har vi lite planer faktiskt.
Imorrn blir det in till stan o kolla kläder till Emanuel o bebisen. (Förra helgens planer som inte gick som det skulle)
På eftermiddagen ska vi hem till mina föräldrar på middag, o vi stannar nog där större delen av kvällen. Tittar melodifestivalen där o så :)
Söndag har vi än så länge inga planer, borde ringa tjejen jag ska köpa liggdel av, skjuter på det hela tiden så jag får väl försöka ta tag i det då kanske.

Nu ska jag dra igång med städningen.
Ha en bra helg.
Puss o Kram

Pingu

Så var den efterlängtade fredagen här igen, tur att veckorna går ganska fort.
Mindre roligt att helgerna går lika fort.

Lucas o jag har tagit det ganska lugnt nu på morgonen, ätit frukost, busat o myst lite.
Nu ville han kolla på Pingu så han sitter som förstenad i sin lilla fåtölj framför tvn.
Tror nog det är dags för hans middagslur snart, o då tänkte jag färga mitt hår.
Så slipper jag besvära Emanuel med det, o om det inte skulle bli bra så ska vi ju till affären i eftermiddag så då får jag köpa ny helt enkelt.
Lite städning får det bli också idag, skönt att ha det gjort innan helgen så man slipper det då.

Tror jag ska kika lite på Pingu jag också nu ;)

Barnmorskan

Besöket hos barnmorskan gick bra, inga konstigheter.
Fick lyssna på bebben idag också, o då blev hon även tvungen att känna eftersom hjärtslagen nu hördes på vänster sida istället för höger som i måndags. Hon trodde att bebisen hoppat upp ur fixeringen, vridit lite på sig o sen hoppat ner igen, för det var fortfarande fixerat sa hon, men låg nu med ansiktet uppåt. Aja, det blir nog bra.
Nästa vecka skulle hon känna noggrannade iallafall för då måste man fastställa hur barnet verkligen ligger.

Hade inga större problem med att ta mig ut från parkeringen när jag skulle köra, däremot när jag kom tillbaka o skulle köra in i en ficka så fastnade jag totalt. Höll på ett bra tag o försökte "gunga" mig loss, men det ville sig inte alls. Tur att det kom en snäll granne som råkade ha en snöskyffel i sin bil som hon lånade ut till mig så jag kunde skotta lite bakom däcken o ta mig loss. Jag fick dessutom ta hennes parkering där det inte låg alls lika mycket snö. Så det var jättesnällt. Hoppas ingen snor hennes skyffel nu bara som jag ställde i en driva, hon skulle ju snart komma tillbaka.
Kanske skulle vara smart att skaffa sig en liten skyffel att ha i bagaget..

Snart dags att hämta Lucas igen, men nu har det töat så pass att det inte går att dra en pulka här utanför så jag får nog ta bilen ner. O då hinner säkert någon sno min braiga parkering, o så kör jag fast igen, skulle inte alls förvåna mig.

Torsdag

Idag är Lucas på dagis igen, vi gick ner med pulkan, lättast att ta sig fram så.
Tyvärr måste jag ändå gräva fram bilen sen o köra till barnmorskan, får se till att gå ut i tid för jag vet inte hur långt tid det tar att komma loss :/

Igår kväll satt vi uppe o kollade på andra Arn-filmen, köpte dom för 29 kr/st på Maxi förra veckan.
O jag grät minst 3 gånger under den filmen, inga glädjetårar tyvärr..
Dom var iallafall bättre än vad jag trott, det är inte min typ av film annars.

Jahapp, vad händer annars idag då. Barnmorskan 11.30 för blodtryck, urinprov o lite prat. Hem o äta lunch, kanske baka semlebullar, eller om jag gör det när Lucas är hemma igen. Han ska hämtas 13.30, sen tar vi helg.
Mycket mer händer det nog inte idag, blir det något bakande så blir det iallafall semlor ikväll :)

Puss o Kram


Era gissningar

 




Johanna - 4:e Mars

Sara - 8:e Mars

Melinda - 9:e Mars

Nadja - 11:e Mars

Linn - 13:e Mars

Elin och Sandra - 16:e Mars

Rebecka - 18:e Mars 


Snö, o ännu mera snö

Jävla snö rent ut sagt.
Lucas fick vara hemma idag för det är fortfarande inte skottat på gångvägarna, o jag har tungt att gå som det är redan utan att behöva plumsa i en massa snö. Bilen är jag inte sugen på att ta heller för vägarna är inte särskilt fina, men först o främst måste man ju få bort snön på bilen. Allt är för jobbigt för mig ;)
Imorrn ska det väl vara skottat, o förhoppningsvis ska det inte ha kommit mycket mer, så då får han gå till dagis iallafall.
Blir alltså en dag inne med massa mys istället.

Dom hade inget hallonbladste på hälsokost, fick beställa hem så det kommer nästa vecka.
Annars gick det bra med handling o allt, köpte en hårfärg som heter Golden Honey, så vi får hoppas att den blir bra. Färgar nog på fredag kväll.

Idag gör sammandragningarna ganska ont, ondare än dom gjort innan iallafall. Eller numera kallar jag nog det förvärkar. Några veckor till ska jag behöva stå ut.
Kul att endel har gissat nu, ska skriva upp era gissningar i ett inlägg istället :)


Internet-shopping

Nu är Lucas hemma igen, har gett honom lite kräm precis o nu tittar han på Pingu. Det kan han sitta still framför ett bra tag :)
Jag har inte gjort något särskilt annars under dagen, spenderat den mesta tiden framför datorn.
Beställde hem lite kläder ifrån H&M, linnen o sådär. Sånt som funkar att amma i helt enkelt :)
O så blev det två par shorts till Lucas, 29 kr styck :)
Måste bara köpa några nya amnings-bhar också, dom jag har satt inte alls lika bra nu, o dessutom är dom lite slitna.
Det ordnar vi nog till helgen.

När Emanuel kommer hem bär det av till Maxi för storhandling, kanske köper hårfärg idag också. Ska återgå till blond innan förlossningen, inte så blond som jag var innan men ljusare än vad jag är nu iallafall.
Jag ska nog inte vara brunett, tröttnade ganska fort på det..
O det blir nog en sväng till hälsokost också för att köpa hallonbladste som jag tänkte börja dricka lite smått framöver :)

Ha en bra kväll, o gissa gärna när ni tror bebisen kommer. Hade fler läsare än vanligt igår, men bara en kommentar, vilket är ganska snålt kan jag tycka ;)
Iofs så kan det ju vara så att dom inte kommit fram än, verkar vara endel som haft lite strul med blogg.se nu.

Tik tok

Var ju ett tag sen jag hade med musik på bloggen, så därför kommer här min favorit för tillfället :)


Ännu mer

Ännu en dag av snöande..
Idag fick Lucas gå till dagis iallafall, vi tog pulkan ner. Gick ganska bra dit, men på hemvägen fick jag stanna ett par gånger. Blir att jag tar bilen o hämtar honom sen.
Nu startar den nämligen igen, o inga pengar behövde vi slänga ut, förutom till ett nytt batteri som dessutom visade sig vara helt onödigt eftersom det var startmotorn som var problemet. En sladd som hade lossnat o behövde lödas dit igen, o det var Emanuels systers kille snäll o fixade åt oss så nu funkar den som den ska :)

Jag har precis ätit lite frukost, o sitter nu på Facebook o glor. Musik på också såklart.
Idag har jag bara tänkt ta det lugnt, har ingen ork till något. Bara för att jag sa till barnmorskan igår att jag faktiskt sovit bra nu om nätterna så sov jag jättedåligt under natten. Låg o vred o vände på mig o hittade ingen ställning som var bekväm att ligga i, detta medförde ju också att Emanuel sov dåligt. Kunde inte lägga mig på soffan heller för den har blivit riktigt obekväm nu, får jätteont på den sidan jag ligger på :/
Menmen, vi klarar nog dagen båda två..

Ett bad får det nog bli sen iallafall, relaxa lite :)

Gissa!

Nu tycker jag faktiskt det har blivit dags för lite gissningar om när lillan kommer!
Bf är den 14:e Mars.
Hoppas att folk vågar skriva något, de brukar annars vara väldigt tomt bland kommentarerna..


Barnmorske-besök

Nu körde mamma precis, o jag har lagt Lucas. Han har inte sovit nånting nu på dagen så han var dötrött o lär sova till iallafall 17 nu kan jag tänka mig.
Det gick bra hos barnmorskan.
Blodtryck o urinprov såg fint ut.
Vikten ligger på +15 kg.
Sf-måttet var 34, o hjärtljuden ligger på 140.
Fortfarande fixerad med huvudet.
Pratade lite om förlossning också idag, hur jag upplevde förra förlossningen o sådär.
Ingen rädsla alls här inför att föda utan det är bara något jag ser fram emot. Det häftigaste o finaste man kan vara med om. Förhoppningsvis får jag väl vara med om att värkarna startar hemma denna gången, sist blev jag ju igångsatt pga preeklampsi på BF+2.

Nog om det.
Fick nyss ett sms om att jag har ett paket från TeliaSonera att hämta ut i Jämjö? För det första har jag inte beställt något från Telia, vi har inget abonnemang eller liknande därifrån så jag har ingen aning om vad det är.
O för det andra så kommer paket som jag beställt till Q8 i Lyckeby eftersom det är här jag bor.
Kommer iallafall inte hämta ut det..

Vecka 35

Måndag, o ny graviditetsvecka. Vecka 35(34+0).
Inte mycket att tillägga vad gäller det, vid detta laget vet ni ju att jag är trött på att vara gravid o bara längtar tills den lilla tittar ut. Missbedömnde storleken på magen igår när jag skulle gå förbi dörren, så jag fick ett långt rivsår när jag gick in i den. O jag känner mig bara klumpig, vad jag än gör. Skulle kanske åkt in till simhallen för i vatten känner man sig ju väldigt lätt ;) Har varit ganska lugnt med sammandragningar i helgen, helt har jag inte sluppit dom såklart, men det har varit lite mindre.

Helgen har varit ganska dryg, bilen är fortfarande död så vi har bara varit hemma. Förhoppningsvis har Emanuel hittat felet som isåfall blir åtgärdat idag.
Eftersom det var så fruktansvärt kallt igår, -15, så stannade Lucas o jag inne hela dagen. Emanuel var ute vid bilen endel, annars höll han sig också inne.
På kvällen när han åkt iväg en sväng så gjorde Lucas o jag negerbollar, inte mycket till hjälp jag fick egentligen men han höll iallafall i elvispen en stund :P O slickade visparna efteråt såklart ;)
Fikade på dom när Emanuel var hemma igen, o dom var väldigt populära hos lillkillen såklart, o han var nog rädd att vi skulle äta upp allihop för han tryckte in dom hela. Fick gömma undan dom till slut istället o då tog han små tuggor istället så den han hade kvar skulle vara så länge som möjligt ^^

Idag ska jag till barnmorskan vid 13, mamma kommer o passar Lucas så länge, o jag lånar deras bil så jag kan ta mig dit. Vet inte vad som ska göras idag, men det blir iallafall blodtryck o urinprov, tror nog hon mäter magen också. Kommer väl bli lite snack om ultraljudet från förra veckan o så också.
Uppdaterar säkert när jag är tillbaka därifrån.

Måste ju även klaga på all den här snön som aldrig verkar ta slut! Det känns som det snöar konstant, o det räcker o blir över nu kan jag säga...

RSS 2.0