Klart vanprydande ärr

Idag kom beslutet angående mitt ärr efter galloperationen.
"Klart vanprydande ärr" blev det, precis som jag trodde, och en ersättning på nästan 9000.
Räcker antagligen inte till att snygga till det, men för tilfället känner jag inget behov till det heller, har nog börjat acceptera det lite tror jag :/. Det mesta kommer hamna på sparkontot.
---
Jag har nu jobbat två nätter, o det har gått kanon. Skulle ju gått bredvid nu inatt också men bokningen hade ringt o sagt att man inte fick gå bredvid på natten, så inatt får jag sova o blir istället ledig hela dagen imorrn.
Gör mig absolut ingenting faktiskt. Imorrn ska jag iväg o kolla på en vagn till Leija, hoppas den är fin :)
---

11-11-11

Barnen är nu nybabade så dom är rena o fina när dom ska till sin mormor.
Emanuel o jag ska nämligen på bröllop o eftermiddag, svärfar gifter sig :)
Vi hämtar sen Leija igen ikväll medans Lucas får vara kvar hos mormor o morfar tills på söndag, han har tjatat om detta hela veckan nu.
---
Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi får väl hitta på något roligt med Leija nu när hon har mamma o pappa för sig själv :).
Söndag fyller mamma år, så då ska vi självklart dit o gratta henne, o lite firande av pappa på Fars Dag förstås.
Sen ska jag jobba natten, 21-04. Likadant måndag. Tisdag ska jag gå bredvid på ett annat ställe, mellan 21-07. Ledig onsdag(men sover halva dagen), går bredvid torsdag mellan 15.30-21.15.
Sen ledig fredag, dagis är stängt. Lördag morgon åker jag till Gbg med Elin, o hem igen lunchtid på söndag. Vad roligt det ska bli! :D
---
Ha nu en toppenhelg allihop!
Räkna inte med någon uppdatering under nästa vecka, känns inte som det kommer hinnas med.
Puss o Kram

Senaste

Några dagar sen sist, allt är bra här, förutom att jag inte jobbat något men jag hoppas det kommer igång snart annars får jag be att få bli introducerad på fler ställen.
Har hunnit träffa Elin, två gånger t.o.m när hon var här under förra veckan. Vi bokade vår Göterborgsresa som kommer bli nästa helg :). Jag längtar hur mycket som helst. Har alltid velat se Jul på Liseberg, o en hel helg med goa Elin tackar väl ingen nej till ;).
---
Igår var jag på möte med nattpersonalen, fick några tider till Januari, Februari. De tre som är fastanställda fick välja vilka dagar dom kunde, sen fick jag o en vikarie till dela på resten.
Efter mötet följde jag med svägerskan o kollade in deras nya lägenhet, som dom bor i i väntan på att deras hus blir färdigt till sommaren. Lägenheten var jättefin, ligger mitt inne i stan, men så fort man kommer in på innegården har man nästan glömt bort att det faktiskt ligger där mitt i smeten. Fast jag trivs nog ändå bättre lite utanför stan, med lite natur runt mig. :)
---
Imorrn ska jag träffa Sandra (om jag inte jobbar), var ett bra tag sen nu. Barnen är på dagis mellan 9-14.

Rädda Hugo!

*************
Läs om lilla Hugo med EB här och hjälp till att sprida!
*************

Onsdag

Hej :)
Jag började faktiskt skriva på ett inlägg i måndags, men sen kom något annat i vägen.
Nu har jag iallafall tid att skriva lite.
---
Helgen var bra, hände inte mycket i lördags, vi var bara iväg o handlade lite sen var det mys resten av dagen.
På söndagen städade vi o jag gjorde varm smörgåstårta till mina 3 gäster. Min moster kom hit o höll hudvårdsparty med produkter från ett märke som heter Blue, tyvärr var det bara min mamma o brors flickvän som kunde komma (ville komma), jag vet inte..
Blev trots det endel sålt, o jag fick både lera o badsalt o fick dessutom välja produkter för 600 kr, o köpte till annat för sammanlagt 672 kr till. Längtar redan tills allt kommer, det är riktigt bra grejer.
---
I måndags morse ringde telefonen 7.15, så jag fick åka iväg o jobba fram till 12. Tur att barnen var uppe o pigga då så det gick lite fortare att få på dom kläder o allt, o dessutom snygga till mig själv. Lämnade dom på dagis utan problem, o var på jobbet 8.15, så jag är nöjd ;).
Var ju inte så många timmar, men jobbade desto fler igår när jag fick ett pass mellan 7-19.30.
Idag är jag hemma, lämnade barnen vid 9. Tänkte åka o handla under tiden dom är där, o har även satt igång lite tvätt.
---
Förresten, Leijas prickar var visst bett, från knott tydligen. Flera barn på dagis som fått det, o en av fröknarna hade fått i huvudet så hon hade gått o kliat hela helgen hon också. Skönt att vi fick svar på det, men konstigt att BVC inte kunde känna igen att det faktiskt var bett.

RSS 2.0