Lund

Lund-besöket är över o det gick väl bra.
Lucas tyckte såklart inte att det var något vidare att få en nål i handen, vi fick hålla fast honom o han var helt otröstlig en bra stund efteråt också. Med tanke på att han hade haft emlaplåster på så kan jag inte tänka mig att det gjorde ont, utan bara obehagligt med nålen såklart.
Blev lite väntan, vi hade tid vid 10, nålen sattes runt 11 nån gång. 11.30 fick vi en säng, o 10 min därefter fick han dricka lite lugnande sen var det dags att gå till narkossköterskorna för sövning.
Vi fick vara med både Emanuel o jag, o det kommer aldrig bli lättare. Emanuel hade honom i sitt knä, o eftersom dom var på nålen i handen där sömnmedlet skulle in var han jätteledsen. Sista ordet blev "mamma" sen försvann han in i drömmarnas värld. Det är riktigt läskigt hur fort det går, tårarna brände bakom ögonlocken som vanligt :(
---
Vi passade på att gå o äta lite nere i huvudentrén så länge. 50 min senare ringer dom o säger att det är färdigt o han är på väg till uppvaket. Där inne fick bara en förälder vara med så vi bestämde att jag skulle börja sitta där, o jag ville ju sitta tills han vaknade. Över en timme tog det, ovanligt länge, men det är bara bra, så han inte är så yr när han vaknar. Många barn vaknade "för tidigt" igår, var väldigt mycket skrikande tyvärr. En lite äldre tjej, runt 10-11 år kanske, sa flera gånger att hon bara ville dö. Då brände tårarna igen..
Lucas fick iallafall en glass när han vaknade, som slank ner utan problem, stackarn hade ju inte ätit sen innan 6 på morgonen o nu var klockan runt 15. Strax därpå fick vi åka ner till dagkirurgen igen, där han åt en macka o drack ett glas saft. Plockade bort nålen i handen, vilket var hemskt för honom det också. Men sen fick vi ju bege oss hemåt :)
Lång dag igår alltså, vi stannade på Eko-hallen på hemvägen, gick en runda i affären o Lucas fick lite godis. Åt mat i cafeét/restaurangen som är utanför också innan vi åkte. Var hemma 19.30 o då fick jag köra o hämta Leija hemma hos mina föräldrar också. Hon ville såklart inte följa med hem ;)

Tvätt o städdag

Idag har jag fullt upp. Lämnat barnen på dagis o har precis slängt i mig lite frukost.
Dags att dra igång städningen här hemma, o sen har jag tvättstugan 11-15.
Kan vara skönt att komma hem till en fräsch lägenhet(så fräsch den kan bli) imorrn kväll, om vi ens kommer hem imorrn kväll.
Blivit dags för besök i Lund igen för Lucas, ny magnetröntgen för att kolla upp cystans utveckling.
Så ikväll lämnar vi Leija hemma hos hennes mormor o morfar, så slipper hon den långa bilvägen o all dryg väntan där.
07.00 bär det av imorrn på morgonen, har tid vid 10. Själva röntgen går ju ganska fort, men först är det sövning o sen uppvaket efteråt också. Kommer aldrig bli lätt att se sitt barn somna så fort..
---
Håll tummarna för min lilla pojk imorrn är ni snälla <3

Årets händelse

Den största händelsen i vår familj detta år är att vi ska gifta oss!
2012-09-01 är kyrkan bokad. Lokalen har jag ringt om idag så vi ska kika på den på lördag.
Jag är väl den som är gladast, Emanuel hade helst av allt gjort detta i hemlighet, men detta är ju något man vill fira med nära o kära tycker jag :)
Tyvärr har inte responsen varit som jag hoppats på bland dom vi berättat för, känns lite som att ingen tycker ett bröllop är en så stor grej längre. För mig är det jättestort, o efter 7 år tillsammans tycker jag det är dags.
---
Emanuel friade 1:a Oktober, så jag har varit tyst ganska länge ändå.
Från början sa vi att folk får veta när inbjudningarna kommer ut, men jag hade aldrig kunnat vara tyst så länge ;)
Nu när familjerna vet så kan jag gå ut med det här också.
Planeringarna har legat lite på is men nu är vi(läs jag) igång igen :)

2012

Nu är vi inne på ett nytt år, så kanske dags att dra igång bloggen här igen.
Kan behöva skriva av mig lite.
---
Inte blivit mycket jobb senaste tiden, kände lite på mig att Januari kommer bli väldigt lugn. Tur att man jobbade lite helgdagar i December, fin OB :)
Idag har jag varit o storhandlat, passade på när barnen leker av sig på dagis. Även fått lite telefonsamtal avklarade.
Eftersom Emanuel aldrig läser här kan jag ju berätta att jag bokat hotell till oss nästa fredag, på hans 24-årsdag. Blir bara här inne i stan, men vi ska ut o ät fondue o gå på bio också. Det enda han vet om är middagen ;)
Ska bli mysigt iallafall, även om vi inte åker iväg. Lördag blir det hotellfrukost o sen hem o förbereda lite kalas.
Kunde ju haft det på söndagen med men då ska jag jobba natt o behöver lägga mig på eftermiddagen redan ju.
Skvallra nu inte om detta! ;)
---
För övrigt väntar jag på att något spännande jobb ska dyka upp, gärna något fast,
Men jag har börjat känna att jag nog inte vill vara personlig assistent, man vet aldrig hur länge man har kvar jobbet då :/.
Så jag funderar fortfarande på vad jag ska bli när jag blir stor..

RSS 2.0