Varför skulle jag vakna!?

Hade världens underbaraste dröm inatt. Hade äntligen vår bebis hos oss, kunde riktigt känna närheten av den, en liten pojk var det förresten ^^ O så vaknar jag mitt i amningen! Kunde jag inte bara fått sova hela dagen o fortsätta drömma? Längtar verkligen efter dig nu bebiis!

Barnmorskan ringde igår förresten, bokade om tiden till imorgon 15.30 istället för på torsdag.
Har ingenting att göra idag, inte fram till 15.30 imorgon o torsdag blir också dryg. Först då får jag reda på om det är någon mening att fortsätta flyttpackningen, hoppas verkligen det går att fixa så vi får flytta in den 1 Mars. Sen kan jag bara koncentrera mig på vila o färdknäpp.
Nu har jag nästan börjat känna mig lite fin, om man bara fokuserar på magen då, glöm övriga kroppen. Så visst kommer man sakna magen sen, o då gör man vad som helst för att få bort det överflödiga som sitter kvar ;P

Sitter o lyssnar på musik nu, för tillfället är det Petter ft. Säkert - Logiskt och Yves Larock - Rise up som går på repeat hela tiden, precis som igår :P
Dags för en dusch nu tror jag.
Ha en bra dag.
Puss o Kram

Uppdatering av tidigare inlägg:

Fick till slut tag på boverket, och hon sa att det skulle bli inflyttning 1 April. Så frågade hon om vi inte skulle ha barn också, så jag sa att jag var beräknad om 5 veckor och ville gärna ha flytten klar så snart som möjligt. O de förstod hon ju, så jag skulle ringa henne på torsdag igen så skulle hon se vad hon kunde göra. Det var tydligen för att vår nuvarande lägenhet skulle besiktas osv, men jag förstår inte varför vi måste bo här då? Aja, vi får se vad dom kommer fram till, hoppas iallafall att det går att fixa.

35 dagar kvar

Shit, vad det närmar sig nu. 5 veckor kvar, högst 7 om man ska räkna med att jag skulle gå över två veckor. Alltså inom mindre än 2 månader har vi vår bebis ^^
Kanske blir ett studiebesök på förlossningen denna veckan, känns som de är på tiden så Emanuel vet vart han ska parkera osv sen.

Idag tvättar jag, mellan 8-14. Var dötrött när jag tvingade upp mig själv halv åtta, men skönt att ställa sig i duschen iallafall. Tyckte precis jag hörde ljudet från torktumlaren, men de hoppas jag verkligen inte. Tvättstugan är på bottenvåningen o vi bor på våning 3, tänk dom stackarna som bor över tvättstugan då :/ Nej, jag inbillade mig säkert, det där irriterande ljudet sätter sig väl på hjärnan hur lätt som helst.
Satte på lite musik iallafall så slipper jag tänka mer på de :)

Händer väl inte så mycket i veckan, BM på torsdag bara. Nu har jag väl gått upp ännu mer för jag har börjat samla på mig vatten också, särskilt på fötterna, skorna klämmer som faan :(
Fick ta av mig förlovningsringen igår också o de va inte de lättaste :/ Nu får den ligga o vänta tills jag inte är så svullen längre helt enkelt. Emanuel tycker inte om att jag inte har den på mig, lite löjlig är han väl, vi är väl fortfarande förlovade även om jag inte har ringen på mig för tillfället :S

Försöker få tag på dom som har hand om uppsägningen av lägenheten o allt, pratade med dom i fredags o då lät de som att vi kanske inte kunde flytta redan den 1 mars eftersom dom skulle hinna besikta denna lägenheten tror jag. Skulle ringa idag igen, men antingen är de upptaget eller ingen som svarar. Hoppas att det går att ordna iallafall, vill ha det klart så fort som möjligt så man hinner vila lite innan bebis väljer att titta ut.

Dags att springa ner i tvättstugan igen.
Puss o Kram

Flytta om typ 2 veckor?

Var precis inne och kollade lediga lägenheter och såg att vi hade fått första placering på en 3:a som vi var intresserade av, fast de hade ändrat inflyttningsdatumet till 1 Mars istället för 1 Maj. Så nu ringde jag pappa och bad honom kolla upp hur det funkade med uppsägningen isåfall, för egentligen är uppsägningstiden på 3 månader. Känner inte för att betala för 2 lägenheter i 3 månader, det har vi absolut inte råd med. Men pappa trodde att det var annat som gällde för oss, så vi får se. Han hade tittat på den lägenheten och sa att det var en trappa upp, från själva hallen, och att det kanske inte är så passande för en barnvagn. Men ordnar det sig med uppsägningstiden ska vi iallafall kolla på lägenheten så får vi se sen. Det är iallafall ett barnvänligt område med många barnfamiljer och dagis i närheten, så det hade varit perfekt att få en lägenhet där, blir lite längre till stan men det har ju ingen betydelse. Och Emanuel får börja cykla till jobbet istället för den 10-minuters promenadväg han har just nu, bilen behöver jag ha hemma ifall jag har tråkigt ;P

Idag har jag tråkigt, lägenheten behöver inte ens städas för de gjorde jag igår. Så jag får helt enkelt sitta här och glo, kanske spelar lite Sims sen om jag orkar.
Håll tummarna för att det går bra med lägenheten :)
Puss o Kram

Helgen..

Dags för ny vecka igen, tycker det är synd att helgen försvinner så snabbt. Då är ju Emanuel hemma hos mig hela dagen :)
Ska se om jag kommer ihåg allt som hänt..
Fredag:
Tvättade mellan 8-14, nu är alla bebiskläderna också tvättade så jag kan börja packa väskan snart.
Kent-konsert med Elin på kvällen, skitbra var det! Bebis sov så gott som hela konserten, så Elin fick inte känna särskilt mycket tyvärr. Blev sängen direkt när jag kom hem.
Lördag:
Sov ganska länge, tyvärr får man inte sällskap av Emanuel på morgonen för han vaknar runt 8 o går upp till datorn. Jag tog mig nog upp runt 11 nån gång, så då åt vi frukost sen åkte vi direkt till Jämjö.
Vi hann inte mer än komma dit innan vi satte oss i nästa bil på väg ut till Ytterön med min familj o lilla Ludde. Blev en heldag i en liten vik där vi grillade och hade allmänt mysigt, mormor och hennes sambo kom också dit. När vi grillat färdigt körde vi hem till mormor istället, för att äta semlor o dricka kaffe, te för min del.
Men innan dess gick mormor o mamma en runda runt huset och hittade mormors tupp under trappan, stendöd var han. Ingen som förstod vad som hänt för han hade inga synliga skador, men han hade tydligen varit lite konstig de senaste dagarna. Mamma livade upp stämningen lite genom att sjunga "Vår tupp är död". ;P
Efter kaffet o semlorna åkte vi hem till mamma o pappa igen, tittade på vaggan som dom lackat och gjort iordning nu. Kunde inte ta hem den då för Emanuel behöver hjälp att få upp den i lägenheten. Körde hem runt sju, svängde förbi Willys för att köpa nåt gott till melodifestivalen. Mamma skickade förresten med oss varsin räkmacka också, smaskens :)
När melodifestivalen va slut kollade vi på Grabben i graven bredvid, tröttnar aldrig på den. Därefter blev de läggdags.
Söndag:
Finns inte mycket mer att säga än att jag sov hela dagen typ. Gick upp och åt frukost vid 12, tog ett bad, och gick och la mig igen. Tog mig upp runt fyra igen, övertalade Emanuel att fixa lite mat o sen blev det tv resten av kvällen.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket heller, sov ganska länge. Sen har jag bara suttit här, hunnit med att diska också. Ska börja skriva en handlingslista nu så vi kommer iväg till affären lite snabbt sen.
Puss o Kram

Tvätt o Städ

Åhh, jag blir galen. Bebben har hicka där inne nu, och de är inte alltid så mysigt som folk tror, inte när man känner det mot (ursäkta) rövhålet. Känns bara obehagligt. Menmen, en tecken på att den lever iallafall :)

Har tvättstugan mellan 8-14 idag annars hade jag legat o sovit nu. Hade inte så mycket att tvätta så idag tänkte jag tvätta alla bebiskläderna så har man det gjort också. Sen blir det nog lugnt fram till ikväll när Elin och jag ska gå o se Kent på Telenor Arena. Inga bra platser, men man hör väl iallafall när de sjunger ;P

Ganska mycket sammandragningar idag, men jag får skylla mig själv, vi var otrogna mot barnmorskan igår så Emanuel har jättedåligt samvete nu. Jag tror helt enkelt inte att det kommer sätta igång förlossningen, många har ju mycket sammandragningar hela graviditeten igenom men ändå går de över tiden, så nu tog vi en chansning, men jag tror inte vi gör det igen. Så kul är det inte med dessa sammandragningar, o förvärkar dessutom har jag känt av imorse också, men det är också helt normalt. I värsta fall får man ta en tur till förlossningen så dom får kolla om tappen påverkats.

Kan inte fatta att det redan är fredag, men jag är superglad att veckorna går så snabbt :)
I helgen ska vi på en liten utflykt med mina föräldrar, ut o grilla lite o ha de allmänt mys ute i naturen.
Sen får vi se vad som händer.

Bakade förresten semlor igår, så slipper Emanuel köpa till mig, gnällt om de sen i tisdags. Fick helt enkelt ta tag i att göra egna bullar, så va jag o köpte mandelmassa o grädde. Känner mig jätteduktig ;P

Aja, nu ska jag nog ta tag i att städa lite också när jag ändå är igång.
Ha en trevlig helg!
Puss o Kram

48 dagar kvar

Tisdag idag, precis fixat till mig lite, dags för föräldragrupp om 1 ½ timme. Går dit för informationen nu, inte för att träffa andra föräldrar för dom är minst 6-7 år äldre än oss så det känns inte så aktuellt. O så får jag träffa min gamla barmorska också, fick en ny igår eftersom min förra ska jobba inne på förlossningen istället, så hon kanske kommer förlösa mig sen ;)
Gick förresten ganska bra hos barnmorskan igår, min blodvärde har äntligen gått upp igen, och jag ligger nu på +10,6 kg sen inskrivningen, kommer nog sluta på runt 15 kg skulle jag tro. Magen hade växt ganska rejält sen sist, 4 cm på 3 veckor. Hjärtljuden ligger fortfarande runt 145, barnmorskan tyckte vi hade en livlig bebis och undrade vem den fått det ifrån. Inte mig iallafall ;P
Berättade om mina sammandragningar jag hade haft i söndags och hon kom fram till att vi skulle låta bli att ha sex i 4 veckor nu, för hon misstänkte att det var det som utlöst sammandragningarna. Färdknäppen lär ju funka på mig sen då :) Hoppas kan man ju alltid göra iallafall, orkar inte gå tiden ut, o absolut inte över tiden.
Bebisen var förresten inte fixerad sist utan hade bara legat neråt med huvudet rörligt, men nu sitter den fast som den ska :) Så då behöver jag inte oroa mig för att det blir nåt kejsarsnitt, de kan man ju iofs få ändå men risken är mindre nu.
Fötterna ligger mot vänster sida, borde jag ha förstått eftersom det är som mest livligt där, o jag kan ofta känna en liten fot sticka ut, lite läskigt men samtidigt mysigt :)
Nu har Emanuel kommit hem så ska fika lite med honom innan vi ska iväg.
Glöm inte att de är fettisdagen idag! Måste köpa semlor.
Puss o Kram

49 dagar kvar

Så var ännu en helg över.
Den började inte särskilt bra, p-böter på 300 kr för att vi stått för länge på parkeringen. Vi kom hem ganska sent fredag-kvällen så de fanns inga lediga parkeringar där vi brukar stå, så vi tänkte helt enkelt att vi ställer oss på parkeringen där man får stå 4 timmar med p-skiva för dom brukar säkert inte kolla på natten.
Men självklart.
Aja, de är bara att betala o se glad ut. Sen åkte vi till affären, handlade lite mat m.m o sen åkte vi o köpte fiskar till akvariet Emanuel fick av mig o mina föräldrar.
Dessutom va vi på systemet så Emanuel fick handla själv för första gången :P
Senare på dagen åkte vi till Jämjö, skulle äta middag hos mamma o pappa, riktigt mys.
Där tillbringade vi hela kvällen, o fick se vaggan vår lilla bebis ska ha sen. Den behöver bara fixas till lite för den har stått på vinden sen John va liten. Men det fixar mina föräldrar så jag behöver inte tänka på de :)
Söndagen var lika dryg som söndagar brukar vara, låg precis hela dan, förutom den kvarten jag satt vis datorn typ. Åt pizza på kvällen när vi kollade på "I am legend", som jag egentligen ville se på bio men nu sparade vi lite pengar på de. Den slutade lagom till Wallander-filmen, så satt o kollade på den tills den va slut sen gick vi o la oss. Har sovit ganska bra inatt faktiskt, inte vaknat så många gånger heller.
Idag ska jag till barnmorskan vid halv 2, hoppas allt är bra. Tror inte de va riktigt som de skulle igår, hade 2-3 sammandragningar per timme under hela dagen, o jag höll ju inte precis igång utan de kom när jag vilade. Får se vad hon säger. Känner mig så otroligt klumpig nu, o så stor är jag ju inte. Alla tycker att jag är liten för att va så långt gången som jag är, men mitt sf-mått ligger ju över medel.
Snart får du gärna titta ut lilla bebis, någon vecka till bara. ^^

På fredag träffar jag Elin igen :D

Nu ska jag gå o ta en dusch.

Ha en bra dag.

Puss o Kram


52 dagar kvar

Hallå hallå
Nu va de fredag igen, skönt att veckorna flyger iväg, för varje dag som går blir de ju närmare första mötet med bebisen som bökar där inne. Just nu är det en liten "bulle" som sticker ut precis under revbenen på vänster sida, kanske en fot? Revbenen är iallafall ganska populära, inte skönt alls :P

Var hos lillkusinen Meja igår, hon fyllde 3 o de va en himla massa folk där, så de blev en massa klämmande o kännande på min mage. Mamma fick känna rörelser för första gången, h*n brukar ju annars sluta röra sig när en främmande hand läggs på magen. Alla tyckte min mage var så hård, men ska den inte va de? Det hade jag fått för mig iallafall, då ska dom känna när man får en sammandragning då, det kallar jag hård mage ;P
Alla utom min moster är säkra på att de blir en kille, eller ja, hon hoppas iallafall på en liten tjej eftersom hon har en massa kläder till mig isåfall. Men blir de en kille så har min kusin ändå en massa killkläder så jag behöver inte köpa särskilt mycket. Fick veta igår att hon hade den söta kodressen jag tänkte köpa på HM så de va ju tur att jag aldrig gjorde de, får ta en runda till henne nån dag o kolla igenom de neutrala kläderna hon har. Så får vi se om jag kommer behöva killkläderna sen eller inte ;)

Var förresten på donken me Sandra igår, trevligt va de, äta sig lite tjock.
Hoppas att hon också får sig en liten tjockismage inom en snar framtid för jag vill ha mammakompisar!
Blev en massa bebisprat såklart, o om förlossningen osv.
Kommer nog försöka med bara lustgas tror jag, både moster, kusin o mamma rekommenderade iallafall att skippa bedövning. Så det lutar nog åt de tror jag, hoppas bara att jag får en snabb o smidig förlossning.

Nu ska jag fördriva tiden med lite Sims, eller man kanske skulle duscha o få på sig lite kläder först :P
Dagarna blir ganska dryga nu när man inte jobbar, men om nån vecka ska jag börja inreda bebishörnan i sovrummet, så jag får se fram emot de så kanske tiden springer iväg lite till :)

Ha en fortsatt trevlig fredag, o en trevlig helg också för den delen.
Puss o Kram

RSS 2.0