Jobbig dag

Igår hade älsklingen o jag varit tillsammans i 7 år, inget vi firade sådär, vi ska ju ändå slå på stort om några månader ;)
Men han fick lite kalsonger av mig, o jag fick en bukett med röda rosor.
Jag har jobbat nu i två nätter, "normallånga" nätter, mellan 21-07. Fått alldeles för lite sömn egentligen med vad ska man göra när man inte kan somna om då :/
---
Idag är en jobbig dag, vår lilla vovve, som skulle blivit 14 nu i Maj (om jag inte minns fel?), ska ikväll få somna in.
Jag följer självklart med mamma o pappa dit, klart att jag ska vara med också. Men det kommer bli riktigt jobbigt, har redan gråtit flera gånger sen mamma ringde i tisdags o sa att dom bokat tid.
Samtidigt blir det skönt för honom, han varken ser eller hör längre, orkar inte gå några promenader, kissar inne osv. Lilla Ludde :´(

Fotograf - Check!

Fotografen är nu bokad också, det kändes jättebra, med allting.
Så ännu en punkt färdig, vi ska bara bestämma om vi ska ta bilder före eller efter vigseln o var. Blir även lite bilder inifrån kyrkan.
---
Överlevde jobbkvällen också, min bror var så snäll att han körde hem mig när jag slutade vid 23 annars hade jag fått gå. Emanuel fick nämligen köra mig till jobbet efter vi varit hos fotografen annars hade jag blivit ännu senare än vad jag redan var :/.
Idag är jag ledig, barnens dagis har planeringsdag så dom är hemma hos mig. Har tvättstugan nu mellan 11-15 också så det är fullt upp här hemma.
Kvällen blir lugn, umgås med familjen nu när jag faktiskt har en kväll hemma. Imorrn kväll jobbar jag ju igen, o lördag har jag natten.
Dagen imorrn spenderas i Kalmar med Sandra, barnen ska få leka av sig hos mormor o det tjatas o tjatas om att vi ska dit nu. Går inte att berätta något för dom i förväg, då är det tjat hela tiden sen ;P.
O just mormor är en stor favorit.

Mer blommor

Kanske ska ha hjärtan på tråd, istället för murgröna?

Inspiration

Fick erbjudande om jobb idag också, 8-23, men nej. Visst skulle jag kanske passat på nu när det faktiskt erbjuds ganska många tider, men jag har så jag klarar mig ändå nu. Fick fredagkvällen, mellan 17.30-21.30 också.
Jobbade ju till 23 igår, så gå på ett 15-timmarspass dagen efter känns inte så lockande..
---
Istället sitter jag här, tar det lugnt, o letar inspiration till bröllopet. Just nu kollar jag buketter, det enda jag bestämt är att jag vill ha röda rosor, möjligtvis något vitt också, o gärna murgröna. Först tänkte jag mig någon droppformad. Men eftersom jag nog kommer ha en relativt enkel klänning tror jag det blir för stort.
---
Jag har bokat en annan lokal också nu, vi har verkligen varit tveksamma senaste veckorna om vi ville ha den vi bokat från början. Den bokade vi mest för att den var billig o låg på gångavstånd från kyrkan.
Men där fanns bara en kyl, mindre dessutom. Ingen diskmaskin o ingen vanlig toalett.
Vet inte vad vi tänkte på.
Men som sagt, nu har jag bokat en annan, med 2 kylar, diskmaskin o toaletter ;)
Blev 3000 kr dyrare bara ;/
Menmen, det får det vara värt för att kunna förvara all mat o kunna ha vanligt porslin.
Idag har vi bokat tid med Sydbild också för att kolla lite priser o sådär.
Så det går framåt känns det som :)

Helgen

Helgen har passerat o jag har jobbat. Lördagen hoppade jag in mellan 13.30-19.30 o söndagen fick jag ta natten.
Trots att jag inte hann vila, det blev bestämt vid 19, o då var vi kvar hos mina föräldrar så det var bara att bege sig hemåt o lägga barnen så jag kunde åka o jobba mellan 21-03.45.
Jag höll mig trots allt pigg, antagligen för att jag sov till 11 på söndagsförmiddagen ;)
---
Idag har jag alltså sovit, fram till 11. Ska strax hämta barnen.
Emanuel blev lite uppstressad imorse när han var tvungen att ringa dagis också o säga att dom kommer.
Ännu mer panik får han när ingen svarar. Vid det laget har han väckt mig för länge sen. Så jag provar ringa jag också, men spelar istället in en meddelande. Tack o lov har dom hunnit lyssna av det innan han kommer, så det var ju lugnt.
---
Veckans jobb blir imorgon 13.30-23 o på lördag 21-03.45, som jag vet hittills. Men det räcker bra, efter en vecka med 4 nätters jobb..

Sool!

Åh, vilken fin dag vi fick idag! O här har jag sovit hela förmiddagen.
Första morgonen jag verkligen sovit ordentligt efter jobbet nu, vaknade när klockan ringde 11.30. O så var jag självklart vaken lite innan Emanuel skulle lämna barnen, dessutom ringde bokningen vid 7 o undrade om jag kunde jobba. Antingen redan nu på morgonen eller kvällen, men nej, ikväll ska jag minsann vara med familjen! När man jobbar natten hinner man ju knappt umgås med dom alls eftersom man ska sova en stund på kvällen också.
---
Tyvärr hinner jag bara njuta av vädret medans jag hämtar hem barnen sen vid 16, måste städa här hemma idag. En riktig storstädning. Får väl öppna balkongdörren så jag får in lite härlig luft här :)

Torsdag

Jaha, även denna veckan har snart passerat.
Jag har jobbat nu, tisdag o onsdag natt. En natt kvar bara, sen ska jag njuta av lite fredagsmys med familjen imorrn.
Lördag lämnar jag barnen hemma hos mamma o pappa, då jag ska jobba mellan 13.30-19.30 o även Emanuel ska jobba lite hemma hos sin pappa o förhoppningsvis hinna färdigt det han ska göra innan snickarna ska göra sitt.
Hoppas på att han ska vara hemma tills jag kommer så vi kan äta lite gott o bara ta det lugnt resten av lördagkvällen.
Så spenderar vi nog söndagen i Jämjö, om inte någon är intresserad av att åka på bröllopsmässan i Kalmar? ;)
---
Bara 6 månader kvar nu, tills vi står där i kyrkan! :D
Ringt en fotograf vi är lite intresserade av, för att jag skulle få lite prisuppgifter, dom skulle höra av sig i eftermiddag igen. Det är sjukt dyrt hos de flesta, men egentligen är ju just fotografen någon man ska lägga lite extra på.
Börjar bli dags att sätta lite fart nu med allt känns det som.

RSS 2.0