Onsdag

Introt på jobbet är avklarat, o jag tycker det har gått bra. Nu är jag ledig fram till måndag då mitt vik drar igång.
Det enda som känns lite jobbigt är tiderna, oftast långa pass på 12-14 timmar, utan rast.
Men det blir en hel del dötid har jag märkt, på kvällen t.ex, sista två timmarna var alla i säng o vi satt bara framför tvn o väntade på att natten skulle komma ungefär. Förmiddagen var likadan, efter frukosten var det knappt något att göra, mer än fixa lite med tvätten. Men visst, hade det varit fint väder hade man ju kunnat ta ut någon.
Hur som, jag tror det blir bra :)
---
Vi var o kollade på ett hus igår också, ingenting att ha alls. Ägaren däremot pratade så bra om det, att det inte var särskilt slitet o sådär, men vi tyckte allt var slitet, ingenting kändes fräscht överhuvudtaget. Det kommer nog bli svårsålt. Inte besiktigat heller dessutom..
I eftermiddag ska vi iväg o titta på ett annat hus, som jag hoppas är bättre. Ser fint ut iallafall.
---
Idag måste vi dessutom handla, jag får väl ge mig iväg med barnen efter lunch när Leija sovit klart. Annars får det bli ikväll. Måste städa också, iallafall plocka iordning lite.

Möhippa

Nu har jag börjat piggna till efter helgen.
Hela lördagen var det möhippa för kusin Veronika som gifter sig om en månad, riktigt roligt hade vi o ett stort gäng var vi, 23 st :)
Var egentligen inte tänkt att jag skulle stanna hela kvällen men det var ett himla tjat på mostrar o kusiner så det blev så iallafall. Ångrar jag absolut inte. Kvällen avslutades med VIP-bord på Harrys, sen hemfärd vid 2.30 efter en kebabtallrik på Michels.
---
14 var jag uppe på söndagen sen, efter att mamma ringt o väckt mig, inte bakis alls förutom att man var lite trött bara. Ändå hade jag druckit sen 11 på förmiddagen ;/ Blev iallafall pizza till middag igår, o popcorn o choklad på kvällen. Nu är det skärpning med maten. Och träningen för den delen.
---
Idag är jag nervös, vid 15 är det dags för bredvidgång på sommarjobbet, slutar 21.30 ikväll. Sen dit imorrn igen, 6.45-12. Kommer säkert gå kanon, o jag lugnar ju ner mig så fort jag är där.
Annars i veckan blir det två husvisningar, en imorgon o en på onsdag. Onsdagens är mest intressant.
Resten av veckan får jag njuta av mina sista dagar med barnen, på måndag drar jobbet igång på allvar.

Utflykt

Idag tyckte Lucas att det var extra roligt att gå till dagis. Dom skulle nämligen ta bussen till Wämöparken idag o titta på alla djuren bland annat. Han har ju bara åkt buss en gång tidigare, så det var något han verkligen såg fram emot. :) Synd bara att vädret inte är så kul, det regnar visserligen inte, men det är riktigt grått o man går nästan bara o väntar på att regnet ska komma. Enligt smhi blir det regn först vid 16, förhoppningsvis har dom rätt.
Ska köra o hämta honom vid 13.30 igen, o det är hans sista dag nu innan sommarlovet. 2 månaders ledighet blir det sen.
---
Leija sover, som vanligt vid denna tiden, o jag har min städdag men har inte kommit igång alls än. Bara vikt tvätten så att nästa maskin kan hängas upp. När jag väl är klar med städningen sen blir resten av dagen lugn, hoppas jag.
Imorrn eftermiddag ska vi på studentfest, min bror tar studenten, o jag fattar verkligen inte att han har blivit så "gammal" nu. Känns som att jag själv nyss gick ut. Hoppas att regnet håller sig borta imorrn, det ser tyvärr inte så ut just nu.

Långledighet

Vad skönt det har varit att få umgås med familjen i så många dagar. Vi har varit iväg varje dag, träffat barnens farmor, farfar o mormor o morfar har vi hunnit med. Igår låg vi på stranden hela eftermiddagen med svärmor, jag tog årets första dopp, o det var inte så farligt som jag trodde, men varmt var det inte! ;) Lucas o Leija badade mest fötterna, tror vi har två badkrukor minsann.
---
Idag är det vardag igen, svärmor kom hit imorse för att lämna Lucas på dagis o passa Leija under tiden jag var hos barnmorskan. Nu sitter p-staven på plats. Hade tjuvkikat lite i paketet o fått syn på nålen som skulle stickas in i armen, därför var jag en aning nervös innan. Men jag hade ju haft emla-salva på sen halv 7 imorse, o dessutom tagit två värktabletter en timme innan så jag kände ju såklart ingenting, mer än att det spände lite när hon sköt in staven.
Vågade inte titta förrän plåstrena var på plats. Så nu sitter jag här med förband runt armen, känner mig lite öm ibland o det lät väl intagas fler värktabletter under dagen.
Nu hoppas vi att den här fungerar på mig, framför allt att jag inte lyckas bli gravid. Kan bli ganska lagom med ett syskon när det är dags att plocka ut den om 3 år.
---
Hoppas nästan på lite regn, och åska, idag, himla kvavt ute. O det skulle ju regnat nu vid 9-10 enligt smhi men än har det inte kommit något. Leija har somnat nu, hon verkar inte riktigt pigg idag. Fick väcka henne vid 7.45, vanligtvis sover hon till 6-6.30, o nu somnade hon alltså igen vid 9.30. Kan ju vara värmen som tar lite på henne, men dricker bra gör hon.
Jag ska tvätta, städa o vila lite innan Lucas ska hämtas igen. Hans sista vecka på dagis nu innan sommarlovet, 2 månader ska han vara ledig. O när han ska börja efter sommarlovet ska även Leija skolas in, vilket jag faktiskt ser fram emot just nu :) Hon har blivit så stor nu.
Lite bilder från långledigheten kan ni få!

Onsdag, o helgen börjar

Jaha, nu tar vi helg igen ;)
Emanuel har kommit hem från jobbet nu o är ledig resten av veckan (förhoppningsvis, om det inte händer något).
Vi ska dra oss mot dagis om ett litet tag för grillkväll, barnen ska sjunga lite o så. Kommer bli supermysigt.
Synd bara att det är så mycket mygg där i skogen, vi lär bli uppätna ;/
Korv ska det grillas iallafall, det blir vår middag idag.
---
Imorrn har vi pratat om att kanske åka o meta lite, om vi hittar något bra ställe, o får tag på mask! Det är lite bristvara på det här i lägenheten..
Kanske blir det ett besök på glassiären också, är så sugen på det. Någon gång under långhelgen här får det absolut bli en tur dit.
Fredag kanske vi spenderar i Jämjö. Lördagen blir det iallafall så, svärfar ska bjuda på mat :)
Söndag o måndag har jag ingen aning om än, men jag hoppas att solen ska vara framme iallafall, jag behöver få lite färg innan jag ska börja jobba.
---
Så trevlig helg på er allihop!
Puss o Kram

RSS 2.0