Jobb hela helgen

Förstår inte hur jag kan vara så pigg, har jobbat hela veckan, förutom torsdag men ändå är jag hur pigg som helst. Tur det kanske, så man orkar med allt.
Idag jobbar jag mellan 7-21, har rast nu mellan 13.30-16.30, sen är det nya tag.
Hunnit kela lite med Lucas, han somnade mot min axel för en stund sen. Funderar på om jag skulle lägga mig en stund jag också. Lite vila är ju aldrig fel.
Sen ska vi äta tacos innan jag ska tillbaka till jobbet, hoppas det blir en lugn kväll.
Imorrn börjar jag vid 8 så det blir en liten sovmorgon, iallafall en timme längre än vanligt.
Jobbar till 18, sen ska vi åka o hälsa på mamma o pappa, inte träffat dom på en vecka nu.
Man saknar ju dom lite då, men dom saknar väl mest Lucas kan jag tänka mig ;P

Så ser min helg ut, bara jobb typ.
Men kul med lite pengar :)
Puss o Kram

Första dagen på jobbet

Dags att skriva lite nytt nu kanske, midsommar är över. Vi åkte ut till min mormor o firade där, dans kring stången o lite brännboll blev det o massa gott att äta såklart. Åkte hem med mamma framåt midnatt o sov hos henne, men hon började jobba vid 7 så vi hade huset för oss själva då.

Nu har jag börjat jobba, 7-16 idag. Mina ben är helt slut, jag är liksom inte så van vid att röra på mig längre, o de blir ju endel spring när man går mellan de äldres rum hela dagen.
Var iallafall kul att träffa alla igen, men saknade Lucas skitmycket, ringde så ofta jag kunde för att höra hur de gick för dom. Han vaknade lagom till jag kom hem idag så då blev det en hel del mys ^^
Imorrn jobbar jag mellan 6.45-16, bara låånga pass. Kunde ju fått en mjukstart ju efter så många månader tycker man ju :P
Ska strax ta mig ett varmt bad och bara slappa lite, är dötrött.
Puss o Kram

Sängen har kommit :D

Hallå hallå
Hann aldrig skriva något igår, va i stan med kusinen o Lucas hela dan typ. Kollade rean lite, köpte en tunika o en skjorta o shorts till Lucas som jag tänkte han skulle ha efter själva dopet sen. Där gick vi några timmar, Lucas sov hela tiden, så snäll är han :) När han började vakna till gick vi till 3G o fikade, en stor hallonmilkshake för min del.
Verkligen skönt att komma iväg o göra något, sitter ju bara hemma o glor annars.

Idag gick Lucas o jag upp ganska tidigt, tre dagar sen jag använde tarmsonden på honom så det var dags för den idag igen. Hoppas verkligen inte han kommer bli förstoppad igen, tycker iallafall det funkar bra nu. Sen fick han ta sig ett bad, det värsta han vet. Inte så kul att bada honom när han gallskriker, men det måste ju göras ibland.
Nu sover han igen, så jag passar på att skriva lite här. När han vaknat tänkte jag börja flytta ut sängen o göra plats för den nya. Pappa o Emanuel ska hämta den efter fyra idag, så inatt kan man bre ut sig ordentligt o ha lillen bredvid sig också :)

Var förresten o hämtade mitt schema på jobbet igår, de första två veckorna är hemska. Jobbar sex dagar nästa vecka, endast ledig torsdag. Sen jobbar jag mån-tors veckan efter. Blir alltså inte ledig efter helgen! Usch, kommer va helt slut, o längta något enormt efter Lucas. Menmen, det blir ju pengar av det hela, o förhoppningsvis åker vi till Ikea någon gång i höst så jag kan handla lite nyttogrejer.

Nu får det räcka för idag.
Puss o Kram

Hej måndag

En vecka kvar tills man ska börja jobba. Fick inget schema idag heller så ringde chefen o gnällde lite, dom hade tydligen fel på datorerna eller något, men jag ska köra dit o hämta de imorrn. Så det kanske blir en sväng in på min avdelning o hälsa på också, o visa upp sitt lilla underverk ;)

Helgen har varit helt okej. Åkte ut till Jämjö i tordags o sov hos mamma o pappa. På fredagen skulle min bror sluta nian så vi åkte upp o skulle se om vi kunde få någon plats i kyrkan, men det var en hel del folk. Mamma trängde sig in så hon såg lite iallafall medans jag stod utanför med Lucas i vagnen.
Efter kyrkan skulle alla niorna åka traktorvagn o skrika av sig lite, inte lika kul för Lucas med alla höga ljud o tutor. Försökte hålla för så gott det gick. Träffade Erica o hennes lilla schäfervalp när vi stod o tittade på traktorerna, söt liten sak :)
När dom hade åkt färdigt tog vi lite bilder sen åkte vi hem, tjuvstartade lite på jordgubbstårtan o tog de bara lugnt efter de. John fick sin present från oss, ett skitsnyggt armband. När pappa o Emanuel kommit åt vi exotisk planka o sen tårta igen :) Satt ute på altanen hela kvällen o mös, när det blev kallt satte vi igång terassvärmaren ;P Lucas somnade gott i vagnen ute på kvällen, o sov i säkert 5 timmar. Antagligen för han sovit dåligt under dagen.
Trodde han skulle vakna när vi satte över honom i bilstolen när vi skulle åka hem, men han sov hela vägen.

På lördagen va vi iväg o köpte mörkläggningsgardin till sovrummet, har just nu ett lakan hängande för fönstret för att det ska bli extra mörkt. Märkt att Lucas sover bättre då. Men hur snyggt är det med ett lakan i fönstret? ;P
Köpte även nya sängkläder till dubbelsängen som förhoppningsvis kommer denna veckan.
Beställde pizza på kvällen som vi åt till fotbollen, sen gick jag faktiskt o la mig en stund.
När jag vaknat kollade vi på The Spiderwick Chronicles, självklart med en massa godis till :)

Söndagen var lika dryg som söndagar brukar vara.
Blev ingenting gjort, satt antingen vid datorn eller framför tvn. Åt tacos på kvällen, det var väl dagens höjdpunkt :P

Idag gör jag inte heller någonting, gosar självklart med Lucas när han är vaken, men för tillfället sover han.
Imorrn ska vi in till stan en runda med min kusin Sandra, kika lite på rean o ta en fika nånstans. Ska bli skoj, var ett tag sen jag träffade henne nu, tror de va när Lucas va 2 veckor gammal. Väldigt längesen alltså ;P
O så blir de en sväng förbi jobbet o hämta schemat också. Det är väl planerna för morgondagen såhär långt.
Resten av veckan får vi se vad som händer.
Puss o Kram

Mulet

God morgon!
Gick upp tidigt idag för jag skulle börja tvätta vid 7. Lika bra att jag vänjer mig för snart börjar jag ju jobba, då kan man minsann inte ligga o dra sig. Om man inte jobbar kväll förstås.
Lucas somnade i bärselen innan, lyckades lägga ner honom i vaggan utan att han vaknade. Man blir en aning varm av att gå o bära på honom, han väger ju lite nu. O dessutom har ju inte jag värsta bästa kondisen nu ;P

Imorrn kommer troligen mamma in o hämtar mig, tänkte att Lucas o jag skulle sova där för på fredag slutar John nian så mamma kanske ville ha lite hjälp med förberedelser o så. Emanuel tyckte inte alls att det var en bra idé för han vill inte sova själv,  men en natt klarar han väl sig. Nu får han ju en chans att lägga sig tidigt o sova ut ordentligt också ;P Så får han köra till Jämjö efter jobbet på fredag helt enkelt.

Vädret är inte det bästa idag, ser ut som det ska börja regna när som helst. Men det gör mig faktiskt inget, vi behöver lite regn nu. Tycker synd om studenterna idag bara om dom inte får fint i eftermiddag. Tänk att det var ett helt år sen, o det har ju hänt en del sen dess. Flyttat hemifrån o skaffat barn, det gick fort.
Men jag ångrar absolut ingenting! Lucas är det bästa som hänt mig, även om det varit lite jobbigt med Lund o så.
Undrar vad som händer nu inom dom närmsta åren?
Det återstår att se, jag väntar med spänning :)
 Puss o Kram

2 veckors ledighet kvar

Ny vecka igen, snart är det dags för mig att börja jobba. Har inte fått mitt schema än bara, förstår inte varför de tar sån tid :/ Vet inte riktigt vad jag känner inför det längre, man har blivit så bortskämd med att gå hemma nu. Men samtidigt ska de väl bli lite skönt att komma hemifrån o få tjäna lite pengar. Ska bli intressant att se om Emanuel tycker det är så lätt att ta hand om lillen, han tycker ju att jag inte gör någonting om jag inte hunnit diska t.ex. Vissa dagar är Lucas sällskapssjuk helt enkelt o andra dagar kan man bara sätta honom i babysittern så sitter han där snällt medans jag gör nånting annat. Nu har han iofs börjat sova ganska mycket under dagarna också, vet inte om det beror på värmen kanske. Men han sover mycket bättre på nätterna också nu.
Jag däremot har inte sovit jättebra under helgen, natten till igår sov jag bara nån timme för jag kunde knappt andas, kändes som det var nåt stopp i halsen, samtidigt som jag va täppt i näsan. Men inatt var det mycket bättre. Kanske ändå borde kolla upp det för jag har varit förkyld till o från nu sen Lucas kom, snorig hela tiden. Lär väl bara få höra att det är pollenallergi, men det tror inte jag.

Helgen har varit bra, vi åkte in till stan o shoppade lite i lördags. Hittade lite linnen o underkläder men varken shorts eller kjol som jag egentligen behövde. Bikini måste jag också ha en ny. Sen va vi o beställde sängen, de blev en 180-säng. Hoppas den kommer nu i veckan. Så där försvann 6000 ganska fort, inte så farligt egentligen kanske för en dubbelsäng o sängram. Nu kan ju iallafall Lucas ligga hos oss ibland också, han gillar att bre ut sig när han sover så vi har inte kunnat ha honom i sängen. :P

I söndags tog vi det lugnt, åkte ut till mina föräldrar på eftermiddagen. Mamma bjöd på rabarberpaj, mumsigt :)
Senare på kvällen tittade vi på The heartbreak kid, skitrolig :P Sen blev det läggdags.

Idag gör jag ingenting, Lucas o jag tog lite sovmorgon. Sen tittade vi på barnkanalen under tiden jag åt frukost o nu sitter jag här med snutten i famnen ^^ Väntar på att tiden ska gå så man kan börja med maten, vet inte om jag ska göra kycklingsallad eller wok idag. Nåt med kyckling blir de iallafall :)
Ta det lugnt i värmen.
Puss o Kram

Pinsamt

Sitter o läser gamla blogginlägg på Lunarstorm nu, o vilken fjortis man var egentligen ;/
Skäms ju över mig själv, riktigt pinsamt.
Lite har man nog mognat iallafall, men jag behöver fortfarande lära mig att stå på mig.

Torsdag idag, gör typ ingenting. Lucas sover just nu, men vaknar väl om en stund så vi kan gosa lite.
Har tvättstugan mellan 15-19 så de blir inget med stan när Emanuel kommer hem som jag ville.
Har liksom knappt några sommarkläder alls, som jag vill använda :P Dags att förnya garderoben lite, köper ju bara kläder till Lucas hela tiden, även om han har tillräckligt.

Imorrn är det Sveriges Nationaldag, inget särskilt alls tycker jag, men Emanuel är ledig :D
Vet inte om vi skulle grilla med hans släkt imorrn, annars vet jag inte vad vi hittar på för något.
Kanske beställa dubbelsängen, men kan inte bestämma om vi ska ha 160 eller 180-säng.
Det lutar väl ändå åt en 180 även om det blir lite dyrare.
Någon som vill köpa vår 120-säng? ;P Köpte den i September så den är ju inte särsklit gammal.
Vi ställer väl in den i Lucas blivande rum så länge, o datorn ska flyttas ut till vardagsrummet istället.

Jag vill åka till IKEA o göra av med pengar! ;)
Mamma kanske har lust att följa med någon dag.
Dags att städa lite.
Puss o Kram

Tack!

Vår lilla plutt är frisk! Proverna hade inte visat något onormalt i tarmen så läkaren trodde att det bara varit en vanlig förstoppning. Känner mig så himla lättad just nu. Det blir alltså ingen operation, men troligtvis ändå en tripp ner till Lund för magnetröntgen av ryggen.
Så visst, alla problem är inte lösta än, men ändå en stor del känns det som.
Ska fortsätta med tarmsonden, men trappa ner lite i taget och se hur det går.
Tack alla för allt stöd!
Puss o Kram


Idag kommer domen

Mellan 14 o 16 kommer läkaren ringa nerifrån Lund, så nu börjar det bli nervöst, eller vad man nu är när man väntar samtal från någon som ska berätta om ens son är frisk eller behöver opereras. Känns inget vidare alls, har hela tiden känt att allt kommer bli bra, han kommer säga att Lucas är helt frisk. Men från igår har jag börjat tänka att han kommer säga att han måste opereras. En massa tankar snurrar i mitt huvud, inte många positiva tyvärr.

Igår var jag med mamma hela dan, hon följde med till BVC. Lucas vägde 5170 nu o var 56 cm. Så han växer på :)
Fick svara på lite frågor om hur jag känt mig senaste veckan, men dom var ju inte lätta att svara på med tanke på allt som hänt ju, o de förstod hon. Men jag fick ändå godkänt :) Jag håller alltså inte på att bli deprimerad även om jag har en anledning. Har så pass mycket stöd från alla att jag nog ska ta mig igenom detta också.
Aja, sen åkte vi till Lindex en runda för vi skulle hitta en ny solhatt till Lucas, den andra hade blivit för liten. Men den minsta storleken dom har där är ju 42/44 o de är för stort. Så det sket sig, men köpte iallafall 2 par shorts, en kortarmad body o en bodysuit. Går inte att bara gå därifrån utan att ha köpt något till honom :P
Sen åkte vi hem till mamma, satt o snackade i solen. O kelade med Lucas såklart.
När John kom hem från skolan åt vi lite, sen skulle dom in till stan så Lucas och jag fick skjuts hem.
Var ute o gick en timme på kvällen, hela familjen :) Så mysigt så, sen satt jag framför tvn hela kvällen, med Lucas såklart. Efter typ kl 20 vill han ligga vid bröstet hela tiden annars är han jättegnällig. Så jag antar att jag skämmer bort honom lite när jag låter honom få som han vill, men orka höra honom gnälla ;P

Återkommer efter att läkaren ringt, om jag orkar skriva något.
Puss o Kram

Måndag igen

Nu har ännu en helg gått. Var i Nybro i lördags o firade Emanuels syster o träffade Lucas kusin, lilla Wilma. Hon blir 5 månader imorrn :) Växer så de knakar, så himla söt är hon. Nästan lika söt som min lilla snuttunge <3 Han växer också väldigt snabbt nu tycker jag, känns som han är lite större varje morgon :P
Imorrn är det dags för BVC-besök igen, spännande att se hur mycket som hänt på 2 veckor.

Åter till helgen, på kvällen va jag inne o hämtade mamma o pappa vid Polenfärjan. Tog såklart Lucas med mig ifall han skulle bli hungrig, o för att jag skulle visa honom för några släktingar som inte sett honom än. Dom var inte särskilt nyktra någon av dom kan jag ju säga ;P Dom hade iallafall haft kul, nästa gång hänger jag på!
Sen körde jag o hämtade Emanuel o åkte hem till mamma o pappa. Blev att vi stannade där över natten för både Emanuel o jag hade druckit. Min första drink på 11 månader :D Det är ju bevisat att alkoholen inte går över i bröstmjölken så då tyckte jag att jag kunde unna mig det, t.o.m BVC har sagt det. Blev bara en däremot, det räckte gott o väl när man inte druckit på så länge.

Var kvar i Jämjö hela söndagen, sovmorgon till 9, sen blev det lite solande under dagen. Grillade på kvällen, men jag fick inte äta förrän alla andra redan va klara för Lucas skulle ju självklart också äta då. Alltid likadant, nästan alltid iallafall.

Idag har jag hunnit med att städa badrummet, sola lite o sitta här. Lucas ligger o sussar i vaggan nu, han vaknar väl lagom till Emanuel kommer hem. Dags att börja med maten snart, ska iväg med mamma senare. Gratta kusinen som fyller 10, som ska sjunga på dopet sen i Augusti dessutom :)

Nej, nu har jag nog inte mer att berätta för idag faktiskt. Annars får jag väl uppdatera senare :)
Puss o Kram

RSS 2.0