Sommarplaner

Jag har fått mitt schema för sommaren, äntligen. Ser kanon ut, bortsett från att jag jobbar sista natten den 5:e Augusti redan. Förhoppningsvis får jag lite nätter på mitt andra jobb istället för att fylla ut det.
O det som var det bästa, jag har en hel vecka ledigt i Juli. Så nu har vi bokat ett mindre hus i Böda på Öland där vi ska spendera den veckan, underbart! :)
Vad skönt det ska bli att få gå på schema ett tag.
Öland förra sommaren, besök på Ölands djurpark är obligatoriskt.
Vad kan man mer göra för utflykter på Öland, någon som har koll?

Logopedbesök

Jag har åkt på en förkylning, längesen nu så ska väl egentligen inte klaga.
Ömt i hela kroppen, bråkig näsa o ont i halsen. Tänkte ge mig på jobbnatten idag iallafall, det är ju trots allt inte så många timmar mellan 21-03.45 så det ska jag nog orka. Det blir sängen vid 16.30 iallafall, försöka sova i två timmar.
---
Idag har vi varit hos logopeden, där vi ju numera går för att öva. Han gör framsteg tyckte hon idag iallafall, just nu övas det mycket på att få in bokstaven F, som han byter ut mot antingen P eller T. Hur som har jag fått höra från både dagis håll o BVC att det faktiskt har hänt väldigt mycket på ett år, o man har ju inga problem alls att förstå honom. Men detta är nyttigt för honom iallafall :)
Prepositioner är också något som tränas, bakom, framför, bredvid, på i, under. Där gör han också framsteg, o han har förståelse för dom, men när han själv ska berätta har han främst problem med bredvid, dom andra klarar han bra.
O när vi ändå är inne på tal, vilken skillnad det är på Leija o Lucas! Lucas sa inte många ord när han var två medans Leija pratar 4-ordsmeningar allt oftare nu. Så där är det väl som det "ska".
---
Har tvättstugan nu mellan 11-15, ska strax ut o hämta det sista o städa. Sen får jag väl nästan dra igång med maten, lägger mig när dom ska äta. Visst låter det socialt? ;)

Idag är vi kändisar!

Vi är med i tidningen idag, eller iallafall på deras hemsida, vet inte vilka bilder dom tog med i tidningen.
Här kan ni kolla iallafall :
http://www.bltsydostran.se/nyheter/karlskrona/fixade-festlig-inspiration(3241400).gm
Vi beställde även våra ringar där i lördags, passade på när dom hade 20% :)

Vi har det bra!

Inte klokt vad jag är dålig på att skriva numera :/
Barnen har nu hunnit fylla år, Leija blev 2 den 24:e o Lucas fyllde 4 den 27:e. Kalas överstökade fram till November nu då, bortsett från bröllopet i September (som ju är något större än ett vanligt kalas ;)).
Vi har festat loss på Polenfärjan, mellan 23:e o 24:e åkte vi, o jag är redan sugen på att åka igen.
Festa på stan är inget som tilltalar mig, men på en stor båt, jadå ;)
Underbara människor man åkte med också, o det gör mycket.
På hemvägen provade vi på spaát, supermysigt var det, första klassens havsutsikt dessutom.
Tack för denna resan mamma, som bjöd på precis allting! <3
---
För övrigt då? Bröllopet närmar sig o jag har börjat så smått med inbjudningskorten.
Vill in o beställa min underbara klänning också. Får ta tag i det snart.
I eftermiddag ska vi träffa fotografen igen o bestämma var bilderna ska tas på den stora dagen. Jag vill gärna vara i närheten av vatten, men även mycket natur. O Emanuel gillade stadsbilderna vi kollade på sist, så vi får se vad vi kommer fram till.
En annan spännande grej, husvisning imorrn. Renoveringsobjekt, men tar man en sak i taget ska vi klara av det ekonomiskt också. Om det nu skulle bli något. Än så länge har vi ju bara sett bilder o läst besiktningspapprena så vi kanske inte är lika fast efter att ha varit där. Men håll tummarna.
Nu längtar jag efter sommaren

RSS 2.0