55 dagar kvar

image9
Längesen jag skrev nu, men verkar inte som om något saknat mina inlägg ändå ;(
Tiden springer iväg, har nu 55 dagar kvar till BF, inte ens 2 månader!

Så vad har hänt sen jag skrev sist. Egentligen inte mycket.
Bebisen har fixerat sig, fast de känns fortfarande som den är överallt i magen och sparkar så jag undrar om den verkligen ligger kvar där :/ Ska till BM på måndag så får se då. Ultraljudet som jag var på den 14:e gick bra, cystan hade minskat lite, men ytterst lite. Fortfarande inget farligt iallafall, och då vägde den 1700 gram ungefär och allt annat såg bra ut. Ska på ett ultraljud till innan förlossning, men ännu inte fått någon tid.
Elin var ju med också, helt underbart att träffa henne igen efter så lång tid, o nästa helg ska vi på Kent :)
Måste lära bebisen tidigt vilken musik det är som gäller ju.
Igår började föräldragruppen, var en ganska liten grupp och vi var såklart yngst, synd att de inte satt ihop grupperna så man var ungefär jämngamla, för dessa mammorna var nog runt 25-30. Glad att jag fick med Emanuel på det iallafall för det är nyttig information för honom, jag har ju läst mig till så gott som allt man behöver veta. Men man kan aldrig få nog av information när det gäller såna här grejer ;P
De andra föräldrarna skulle dessutom ha ca 2-3 veckor innan oss så där satt dom med sina jättemagar, kände mig liten för första gången på länge. Men jag kommer väl dit jag också, magen växer iallafall enligt kurvan.
Känns ofta som bebben försöker "borra" sig ut eller är på väg ut med en hand eller något, riktigt obehagligt egentligen, men de får jag väl stå ut med nu när man närmar sig BF.
Satte ihop skötbordet i helgen så nu är de också gjort, och var o hämtade ut gratispaketet från pampers på babyproffsen. Så nu har jag lite blöjor hemma också, och en stor blöjhink som man också fick så man slipper lukten av alla mysiga bajsblöjor. Nu är allt så gott som klart, ska bara ta hem vaggan också som fortfarande står hemma hos mamma o pappa. Ska dessutom tvätta alla kläder och övrigt också. Men jag har ju några veckor på mig.
Nu blev det kanske lite mycket för er att läsa men ingen tvingar er.
Ha de bra. Puss o Kram

Freedag :D

Äntligen fredag, har iofs inte jobbat på hela veckan men fredagar är ändå speciella, o imorrn ska vi ju till Ullared. Blir uppstigning vid kl 4 för runt 5 kommer mamma o pappa o plockar upp oss.
Har inte gjort särskilt mycket idag heller, diskat, suttit vid datorn o lyssnat på musik. O nyss flyttade jag sängen i sovrummet, skulle lägga mig på knä för att plocka bort Emanuels stora väska som låg där under, o fick jätteont i magen :( Känner fortfarande av de lite, men jag klämde väl några tarmar eller något kanske. Bebisen sprattlar på som vanligt så de är nog ingen fara med den iallafall.
Annars ser dom väl om de är nåt fel på måndag när jag ska på UL, o Elin ska följa med :D
Sen åker hon på onsdag igen, men kommer förhoppningsvis hem o ser Kent den 8:e me mig. Hoppas hon kommer trivas i Örebro o att hon hittar några trevliga människor att umgås me så hon inte längtar för mycket efter mig ;P Jag kommer sakna henne något enormt iallafall.

Usch, de värker i ryggen. Ska nog lägga mig framför tvn en stund o se om de är nåt kul.
Trevlig helg på er.
Puss o Kram

75 dagar kvar

image8

Mamma lyckades övertala pappa om Ullared i helgen så nu är jag jättelycklig :)
Älskar mina föräldrar!
Inte bestämt riktigt hur tidigt vi ska köra än, för min del blir 6 ganska lagom, tidigare än så vet jag inte om jag orkar. Kan de inte bli lördag nu? ;P

Ledig idag också o har ingenting att göra, Melinda är ute me vovven nu så jag sitter ensam på msn o väntar på att hon ska komma tillbaka. Funderar på o möblera om lite i sovrummet men vet inte om jag har ork till de egentligen.

Hur kommer det sig att så många läser men bara Melinda o Elin är gulliga o kommenterar. Vill ju veta vilka som läser.
Puss o Kram

76 dagar kvar

Nu är det tisdag igen, gick in i vecka 30 igår, äntligen en 3:a som förstasiffra! :D
Inget jobb idag heller, men är nästan lite glad för de ändå för jag har varit riktigt seg idag. Men jag hoppas ändå att dom behöver mig snart så jag kan få lite pengar i slutet på Februari också.

Har precis diskat, o idag va de hur mycket disk som helst. Inte alls skönt för ryggen att stå för länge, men har lite ont även när jag sitter ner. Annars har dagen gått riktigt segt, steg upp halv 11, sen har jag inte gjort någonting typ. Tror jag ska gå o sjunga lite SingStar för mig själv nu, stackars bebis som måste höra.

Igår va jag hos mamma hela dagen, så då blev de en liten promenad me henne o Ludde också. Jag tror min rumpa har blivit större förresten ;( Kommer inte i det första paret mammabyxor jag köpte längre. Måste inhandla lite fler mjukisbyxor för de är jag helt beroende av nu. Hoppas inte det blir alltför svårt att bli av med kilona man gått upp sen, har ju några månader på mig innan strandsäsongen ;P

Eliiin, vi måste ses. Men du har inte ens tid att svara på sms :(
Saknar dig ju! <3
image7

78 dagar kvar

Söndag idag, väldigt seg dag. Steg nog inte upp förrän närmare halv ett, kände att jag ändå inte hade någon anledning att stiga upp. Men nån gång måste man ju upp så till slut tvingade jag upp mig själv.
Har städat igenom hela lägenheten nu, behövdes verkligen. Får väl börja med maten snart, tror de blir hemlagad pizza idag för jag orkar inte göra något annat.
Vad händer imorgon då? Inte en aning, funderar på att åka hem till mamma för vet att hon är ledig imorrn. Finns vissa stunder då man verkligen längtar hem.

Bebben har hållt sig ganska lugn idag, men har iallafall fått några livstecken. Den hade tydligen varit ganska vild inatt sa Emanuel. Han hade legat me handen på min mage, men jag hade sovit så gott så inte ens sparkandet väckte mig :)

Kul att vi fick lite snö igår, men mindre kul att den slaskade bort bara nån timme efter att den kommit.
Då kan vi lika gärna va utan.

Hoppas helgen har varit bra.
Puss o Kram

79 dagar kvar

Det blev inget me Ullared idag, Sandra blev sjuk :( Hoppas hon mår bättre nu iallafall.
Får se om vi kanske tar de om någon vecka eller något, vill inte vänta för länge heller.
Idag va Emanuel o jag inne i stan en runda o kollade rean, hittade en jättefin jacka på stadium, men kommer inte kunna knäppa den så länge till, o tar jag en ännu större ser de bara dumt ut över axlar o armar, vet inte hur jag ska göra :/ Blev iallafall ingenting gjort, tittade lite bebiskläder men köpte inget, ifall vi nu ska till Ullared så kommer jag väl köpa en massa där.

I torsdags kom Sara o Daniels bebis till världen, en liten flicka. Vår lilla bebis kusin :)
Ska hälsa på nästa helg troligtvis så har dom nog hunnit vila upp sig lite iallafall.

Tycker jag börjar få mer o mer sammandragningar nu, kan inte ens vända mig i sängen längre. Dom gör inte ont, men lite obehagligt är de. Kanske borde prata med barnmorskan så får hon kolla så tappen inte drabbats. Ska på nästa besök den 14:e, o då ska jag även på ultraljud igen. Hoppas mitt blodvärde blivit bättre nu sen jag började me Niferex, magen tar lite stryk men det kan jag leva med för bebbens skull.

Förresten, angående misshandeln Emanuel såg. Det var inga ungdomar. Det visade sig vara en 47-åring som blev nerslagen av två andra "män" i 40-årsåldern. Väldigt moget, dessutom hade han inte gjort dom något. Dom fick för sig att han skrek till dom när han sa till några barn som la raketer på marken o sköt så att de var 30 meter från att träffa hans barnbarn. Usch, blir förbannad av bara tanken.

Nu ska jag gå o ta ett varmt bad o slappna av lite. Hoppas helgen har varit o förblir bra för er.
Puss o Kram

image6

82 dagar kvar

Ledig idag, äntligen. Va inte alls kul att gå upp kl 6 igår. Somnade typ inte förrän 3 nyårsnatten, låg bara o vred o vände på mig som vanligt. Tycker dagarna brukar gå ganska snabbt annars när man jobbar till 16, men igår smög sig verkligen tiden fram. Va skönt att få sova ett tag idag iallafall.
Vid 00.10 nyårsnatten hade vi två brandbilar här utanför hyreshuset, en raket hade hamnat hos grannen som bor snett ovanför oss, på deras inglasade balkong o fattat eld i någonting.
De hade fått bryta upp dörren för att komma in för de va ingen hemma där heller, vacker syn när dom väl kom hem kan jag tänka mig. Emanuel ville att vi skulle gå ut då egentligen, men jag stannade hellre inne, o brandmännen sa ju inget så då är de väl ingen fara för övriga grannar. Dom släckte de ganska snabbt iallafall sen fortsatte folk skjuta här utanför.
Vi har iallafall konstaterat att de snart är dags att leta lägenhet nån annanstans, inte pga branden utan för att man inte känner sig trygg överhuvudtaget i detta området. Men kommer kännas tråkigt att lämna denna lägenheten, den är verkligen jättefin, o nya tapeter fick vi också innan vi flyttade in. Vi får helt enkelt fortsätta fundera lite, i vilket fall som helst tänker jag inte låta några barn växa upp här, så mycket är säkert.

Idag ska jag följa me min bror till ortopeden, han ska ta bort sitt gips nu o eftersom både mamma o pappa jobbar idag så undrade dom om inte jag kunde följa me honom. Så jag ska köra ut till Jämjö o hämta honom om en timme. Sen ska jag tvätta från kl 14, känner mig inte på sånt humör idag men de måste göras.
Imorrn jobbar jag igen, 6.45-16. Sen har jag inte fler tider inbokade, så vi får se när de blir jobb nästa gång.
På lördag blir de Ullared med Emanuel, Sandra o förhoppningsvis Robin. :) Så jag har nåt att se fram emot nu.

Nu har de snöat i typ en timme, men de ser inte ut som de vill lägga sig på marken tyvärr :(
Hoppas ni får en bra dag!
Pussar o kramar

RSS 2.0