1:a advent

Gårdagkvällen var mysig. Filmen var jättebra, kände sig lite löjlig bara när man satt där bland alla barn :P
Efter bion tog vi en liten promenad, kollade i lite skyltfönster o så innan vi gick till restaurangen.
Åt ryggbiff där, och någon chokladkaka till efterätt. Jättegott var det :)
Därefter gick vi o köpte lite godis innan vi körde hemåt. Väl hemma satte vi på tvn o kollade Stjärnor på is. När vi sett vem som åkte ut så gick vi o la oss. Helt rätt personer som gick till final dessutom :)
Gick upp vid halv 11 imorse, skönt med lite sovmorgon. Åt lite frukost o duschade, sen åkte vi in till julskyltningen. Riktigt mysigt när dom tänt julbelysningen inne i stan nu. Jag hittade ingenting, men Emanuel köpte sig ett par nya jeans på JC, o eftersom dom kostade över 500 så fick man välja en film också. Så vi tog PS. I love you, hört att den ska vara bra :)
När vi var klara på stan gick vi o tog en fika också. Därefter åkte vi hem till mina föräldrar, så här sitter vi nu.
Så skönt att få se Lucas igen, saknat honom sen dom hämtade honom igår ju, även om det är skönt att vara lite barnfri.
Mamma bjuder på lutfisk idag, o ris ala malta till efterätt :)
Hoppas ni haft en bra helg. Ni har väl inte glömt tända första ljuset va?
Puss o Kram

Tårtan är slut

Hej på er :)
Var duktig o tränade en halvtimme igår. Efter duschen kollade vi på Idol, o därefter lite på Pirates of the Carribean. Men vi la oss redan vid 22.30 faktiskt, var jättetrött igår, o är dessutom idag också. Ändå sov jag till 10 :/
Har julpyntat idag, så nu är det jättemysigt här. Inte klokt vilken skillnad det blir.
Mamma o pappa var nyss här o hämtade Lucas för dom ska ha honom över natten. Emanuel o jag ska på bio vid fyra, Madagaskar 2 blir det :P. Efter den ska vi ut o äta på restaurang o bara ha det mysigt.

Nu är tårtan slut iallafall, åt ju lite igår kväll. O så åt vi lite nyss. Skickade med mamma o pappa en stor bit också, o dom körde o lämnade en bit till farmor o farfar. Men nu mår jag illa, hoppas de hinner gå över tills vi ska äta sen. Gud va gott det ska bli :D

Neheni, nu måste jag fixa iordning mig för vi ska strax köra.
Ha en mysig lördagkväll <3
Puss o Kram

Sugen på tårta?

Fick besök av farmor o farfar tidigare idag, av dom fick jag 300 kr o en blomma :)
Nu är det städat o fint här hemma också, funderade på att plocka upp julgrejerna när jag ändå höll på men jag sparar nog det till söndag, eller kanske imorrn.
Ätit kycklingsallad två gånger idag, o det finns fortfarande kvar, så de blir väl lunch imorrn då.
Funderar på om jag ska träna lite nu, har ju varit så slarvig med det denna veckan, o dessutom varit ganska onyttig. Ska äta tårta senare igen, nån måste verkligen komma o hjälpa oss äta upp den. Ingen som är lite sugen på min rosa tårta?
Idol blir det ikväll också såklart, sen får vi se.
Hoppas ni får en mysig kväll.
Puss o Kram

Gårdagen

Jaha, där va födelsedagen över. Blev ganska lyckad tycker jag nog.
Mamma o pappa kom hit vid tolv, med ett stort paket. Visade sig vara en dammsugare :) O så fick jag en orkidé för jag har länge pratat om att jag skulle köpt mig en sån o se om jag kan hålla den vid liv. Fina är dom ju.
Pappa åt lite o sen jobbade han vidare, mamma var ledig så hon stannade kvar o hjälpte mig med kycklingsalladen medans jag invigde min nya dammsugare. Helt plötsligt blev det jättekul att städa, tror jag dammsugade tre gånger innan gästerna kom ;P
Efter att vi varit på systemet åkte mamma hem. Så då tog jag de lugnt en stund o började fixa iordning mig lite smått. Sen kom mamma, pappa o min bror igen vid sex, o strax därefter Emanuels familj.
Fick presentkort på H&M för 500 kr, presentkort på Åhlens för 200 kr o lite badsalt o sånt mys av min kusin som kom lite senare. O 2 tårtor fick jag av Emanuels syster också ju :) Superfina, o helt ärligt de godaste tårtorna jag ätit.
Strax efter åtta dök två av mina kusiner upp också :)
En av dom stannade till elva, o drack lite med mig. Så när hon hade åkt gick vi o la oss. O guud va skönt det var att lägga sig ner, somnade nästan direkt. Lite lullig va jag allt då.
Hade ju gärna sovit längre än till halv nio imorse men då ville Lucas ha sin frukost. Aja, jag fick ju ändå ganska mycket sömn o så jättetrött känner jag mig inte.
Ska strax sätta igång att städa upp o diska efter gårdagen.

Tack för gratulationerna igår, men helt ärligt tycker jag det var lite snålt, 28 stycken som läste igår o jag tror det var 4 av dom som sa grattis :/ Är det så jobbigt att slänga in en kommentar?

Har förresten massa kycklingsallad kvar, o nästan en hel tårta. Om någon är intresserad ;)

Lite bilder på Lucas som leker i kartongen till dammsugaren, o på dom fina tårtorna :)


BOEL-test och vägning

Nu har distriktssköterskan precis varit här o gjort BOEL-test(blicken orienterar efter ljudet) på Lucas. Det gick kanonbra :) O hon hade dessutom tagit med sig en våg, o den visade 8500 gram. Mätte aldrig men om man kollade på kurvan så skulle han vara runt 69, o de kan nog stämma bra tror jag, om man kollar på kläderna. Han hade t.o.m gjort ett litet skutt uppåt i kurvan nu. Antar att extratarmen han hade bidrog till att han inte gick upp så bra i vikt i början. Men nu är han helt perfekt, min snuttunge <3
Hon visade även lite säkerhetsgrejer som det börjar bli dags att införskaffa snart.

Ska koka riset till kycklingsalladen nu.
Puss o Kram

Lucas 8-månadersdag

O grattis till min lilla plutt som blir 8 månader idag!
Du är det finaste som finns <3
Idag är det din o min dag!


Min 20-årsdag! :D

Grattis till mig :D
Emanuel sjöng för mig vid sex imorse, o jag va dötrött så jag orkade knappt öppna mitt paket. Fick lite underkläder av honom, jättefina o lite sexigare än mina vanliga ;P
Därefter gick jag upp för o kolla om mamma satt in någon annons i tidningen, o de hade hon, med en ful bild som vanligt.
Ingen mening att lägga sig igen tyckte jag, ska strax börja förbereda min kycklingsallad. Väntar bara på att det ska bli lite ljusare ute för just nu har jag ingen ork o lust att göra någonting. Tänt lite mysljus iallafall, så här sitter jag i min ensamhet.
Hoppas mamma dyker upp nån gång nu på morgonen, o att hon har lust att köra mig till systemet sen ;)
O Elin har skickat grattis redan, hon är tidigt uppe hon också. Eller nja, egentligen är det kanske inte så tidigt, men för mig som oftast ligger till 9 :P
Hoppas ni får en bra dag!
Puss o Kram

Dags att sova

Fullt upp hela dagen och kvällen.
Var inte så lätt som jag trodde att göra havreflarn, började med två misslyckade plåtar men sen fick jag till det :P
Städat hela lägenheten, inte riktigt färdig än, tar resten imorrn på morgonen. O tror ni inte dammsugaren ska sluta suga också när man håller på som bäst!? Så jag skrev till mamma o sa att jag ville ha en ny imorgon :P
Har precis kollat på Greys o nu tänkte vi lägga oss. Ska gå upp samtidigt som Emanuel imorrn tänkte jag, alltså vid 6. Kommer bli riktigt segt.
Sov gott!
Puss o Kram

8-månadersmat

Tänkte att jag skulle prova ge Lucas av 8-månadersmaten idag, såg så fort jag öppnat burken att han aldrig skulle gå med på att äta dom stora bitarna, men provade ändå. Han förstod inte riktigt att det behövde tuggas så han satte bara i halsen hela tiden. Mixade det istället o då gick det bra. O så fick han kiwi/päron till efterätt o de va smaskens :)

Nu ska jag fortsätta med städningen.


Storstädning

Lucas vaknade halv nio idag, gick o hämtade in honom till vår säng så vi kunde gosa lite innan hans frukost.
Nu springer han runt i gåstolen o försöker riva ner all tvätt som hänger på ställningen, bäst att hålla lite koll så han inte river ner hela den.
Nu sitter jag o lyssnar på musik o äter frukost, känner mig nästan på lite festhumör. Men det får vänta till imorrn, my big day ;D Kusin Sandra kommer o firar med mig på kvällen, blir väl att Emanuel också gör det även om han ska upp o jobba dagen efter.
Men det är imorgon det.

Idag ska det städas lite hade jag tänkt, så jag bara behöver dammsuga av lite imorrn. O så ska jag baka havreflarn.

Jaha, där fick han ner mina strumpbyxor, busunge <3


Nu är jag på gång igen

Mina saffransbullar blev jättegoda, tyckte Emanuel o jag iallafall :)
Imorrn ska jag göra havreflarnen också så behöver jag bara stå med kycklingsalladen på torsdag, hoppas mamma vill komma o hjälpa mig.
Ikväll har jag äntligen tränat, kändes nästan att man haft några dagars uppehåll. Men skönt var det iallafall :)
Kollat på Ugly Betty, o nu kollar jag på Desperate Housewives sen blir det nog läggdags tror jag.
Mycket o göra imorrn också så bäst att vara utvilad.
Sov sött.
Puss o Kram


Baka o tvätta

Lucas satt nyss o halvsov i sin babysitter, men han skulle ju inte sova när man la honom i sängen så han får väl vara uppe en stund till. Hade tänkt börja baka när han somnat. O vid tre ska jag börja tvätta. Bästa tvättiden är mellan 15-19 för då får jag lite hjälp också när Emanuel kommer ju :) Inte lätt att gå o bära på både tvätten och Lucas, han är inte så liten längre. Inte en aning om vad han kan väga nu, har inte vägt honom sen vi var på magnetröntgen för 7 veckor sen. Men distriktssköterskan kommer o gör BOEL-test på torsdag så hon kanske har en våg med sig också då.

Emanuels fiskar har fått vita prick-sjukan. Har ju inte haft dom alls länge. Bad honom köpa hem ett medel som tydligen ska funka om man upptäcker det tidigt. Annars är det ju en dödlig sjukdom. Stackars firrar.

Tisdag

Jag är trött idag, var uppe en runda med Lucas vid åtta, han somnade om efter lite välling så då gick jag också o la mig igen. Sedan vaknade jag vid tio av att han låg i sitt rum o pratade, Daa daa daa lät det därinifrån. Han är så söt min lilla snutt.
Nu springer han av sig lite energi i gåstolen, men känns som det är dags att byta blöjan på honom nu, luktar i hela vardagsrummet ;P

Lite fattigare

Idag blev det mycket varor, plus en hylla till badrummet som vi var o köpte på Jysk.
Var inte hemma förrän vid halv sju, så det blev sen middag, o därför blir det ingen träning ikväll heller.
Imorrn måste jag, får inte bli lat nu när jag kommit igång så bra.
Fick hem lite kort som jag framkallat idag, två bilder på Lucas som jag ramat in o ska få upp på väggen imorrn tänkte jag. Annars lite småbilder på honom, blir inga bilder på någon annan än Lucas nu för tiden :P Men vad gör det, han är ju det finaste man kan titta på <3

Nu ska jag sätta mig o soffan o gosa med älsklingen.
Sov gott.
Puss o Kram

Baka baka liten kaka

Bestämt mig för att det blir kycklingsallad på torsdag. O så ska jag baka havreflarn och saffransbullar med apelsin. Lät inte helt fel va :)
Sitter o klurar på maten till resten av veckan också. Lördag ska Emanuel o jag äta på restaurang, han bjuder. O innan det ska vi bowla också. Så det ser jag fram emot. Lucas får vara hos mina föräldrar, vet inte om han kanske ska vara där över natten också, vi får se.
Men nu ska jag fortsätta med listan, kolla om jag kan få lite inspiration på arla.se :P

1 månad kvar o nu kommer snön

Nu snöar det faktiskt här också, men jag tror inte att det blir så mycket av det.
Idag är det en månad kvar till julafton, o jag har inte ens börjat med julklapparna än. Känner att det börjar bli dags nu så man blir klar i tid.
Lucas sover nu, så jag har suttit o kollat på tv3.se om hur det gick för mammorna i Ensam mamma söker. O det är bara Nina som är singel igen, misstänkte faktiskt att det inte skulle funka mellan dom.

När Emanuel kommit hem måste vi åka o storhandla, så tills dess måste jag ha kommit på mat för hela veckan, o vad jag ska baka för något. Har ni något tips på några goda kakor eller bullar?

Bilder från lördagen

Låg bara o gottade oss framför tvn igår med popcorn och choklad.
Kollade på Erik o Mackan, hoppas inte ni missade det igår :P
Gick faktiskt o la oss sen vid tio efter att vi duschat, skönt o komma i säng lite tidigare.
Känner mig ändå lite seg idag också :/
Idag ska jag planera lite inför torsdagen, vet inte om jag ska bjuda på någon mat, o vad isåfall. O vad ska jag baka för kakor? Tårtor fixar ju Emanuels syster så det slipper jag tänka på :)
Är lite inne på o göra kycklingsallad, det tycker väl alla om.

Här nedan kommer lite bilder från lördagen, tyvärr får ni bara se benen på mig. Tror mamma ska ha någon bild i sin kamera på hur jag såg ut, men ni får nöja er med dessa så länge.

Segt

Gud vad seg jag är idag. Till o med Emanuel är piggare, o jag var ju ändå nykter :/
Festen igår började lite segt, men till slut hade jag ganska kul. Körde hem runt midnatt för Lucas hade lite svårt o sova i allt oväsen. Sov hemma hos mina föräldrar. Gick upp vid halv 10 då Lucas inte ville sova mer. Så dom kom mamma också upp o åt frukost med oss innan vi skulle åka. Skulle ju hinna träffa Elin också :)
O det var supertrevligt som alltid, synd att vi inte hann ses så länge bara o nu ses vi inte förrän efter jul.
När hon hade åkt gick vi o la oss, Lucas o jag somnade o sov i nästan 2 timmar. Myspys, men inte blev jag piggare för det.
Nu sitter vi o kollar på tvn resten av kvällen, strax dags för Lucas att lägga sig också.
Hoppas ni haft en bra helg. Nu längtar jag tills det blir torsdag, då ska jag fira ordentligt för det är inte varje dag man blir systembolagsmyndig ;)
Natti natti

Party party

Godmorgon :)
Eller ja, snart lunch.
Pallrade mig upp vid tio idag, gick inte att sova längre för Lucas o Emanuel hade nån typ av disco.
Han värmde väl upp inför ikväll kanske.
Nu har jag precis ätit frukost, Emanuel är iväg o köper födelsedagspresent till mig, inte många dagar kvar nu ju :)
Vet inte vad jag ska önska mig av mina föräldrar, dom visste inte vad dom skulle hitta på alls.
Jag blir ju trots allt 20, men vad vill man ha då :/

Undrar om Lucas kommit in i separationsfasen nu som dom brukar få runt åtta månader. Han vaknade vid midnatt o var jätteledsen. Trodde att det skulle räcka med att ge honom nappen, men det gjorde det inte. Men när han fick komma upp i famnen blev han tyst, så jag kramade om honom en stund o provade lägga ner honom igen. Men han blev lika ledsen. Så jag tog in honom till vår säng istället, ska inte vänja honom vid det bara. Där somnade han iallafall gott.

Ska strax sätta igång o städa lite, åker väl till mina föräldrar runt tre-tiden. Sover där inatt, har ingen lust att ligga o köra mer än jag behöver mitt i natten, o när det dessutom är halt.
Tror vi kommer ha superkul, ska försöka ta lite bilder på allt roligt folk också.
O imorrn ska jag träffa Elin, längtat efter dig <3
Ha en mysig helg!
Puss o Kram

Mums

Köpte mig en mössa och en halsduk när vi va i stan. O present till min moster o hennes sambo.
Godis köpte jag såklart också ;P
När vi va klara gick vi hem till svärmor där vi lämnat Lucas under tiden, det hade såklart gått jättebra för han är ju så otroligt snäll så vem som helst kan passa honom :)
Satt där en stund innan vi åkte o hämtade pizza o kebabrulle o körde hem. Nu tittar vi på Idol o äter lite godis. Händer inte mer ikväll.

Imorrn ska vi nog städa lite här hemma innan vi åker till mina föräldrar för att fixa iordning oss inför kvällen, ska bli så kul :D
Sov gott!
Puss o Kram

Skrap skrap

Har inte blivit någon promenad, o kommer inte bli heller för nu sover Lucas igen o vi ska som sagt iväg när E kommit hem. Lucas ska va hos sin farmor under tiden vi springer på stan hade vi tänkt, går fortade då.
Ska äta något onyttigt efteråt också, vad det blir vet jag inte än men kebab, pizza eller nåt i den stilen. Namnam ;)

Så här långt har jag kommit på skraptavlan än så länge, tar isbjörnarna sist :)


Videoklipp på min snutt

Det går inte sådär jättebra för Lucas att ta sig fram på annat vis än med gåstolen.
Det går bara runt hela tiden, men så söt är han <3

Fredag igen

Internet försvann igår kväll av någon anledning :/ Så kunde aldrig uppdatera.
Vi åt köttfärspaj till middag, blev helt okej, var godare sist jag gjorde den. Sen låg vi framför tvn ett tag. Vid halv åtta tränade jag på Orbitreken en halvtimme o därefter även med slidern som jag änvänder varje kväll nu. Eter duschen kollade vi på Du är vad du äter, badade Lucas o sen fick han lägga sig. O när han somnat satte vi igång Hancock, helt okej film, tyckte först att den var lite överdriven men på något vis blev den bättre mot slutet.
Efter den somnade vi gott iallafall :)
Lucas sover fortfarande, vaknade bara en stund vid åtta, men fick nappen o somnade om igen.

Måste bara tacka för alla snälla kommentarer jag fått av er efter beskedet vi fick. Det värmer verkligen. :)<3

Idag ska jag fortsätta på min skraptavla, städa undan lite, busa med Lucas. O när Emanuel kommit hem åker vi in till stan en runda. Idag blir det ingen träning, vilodag fredag o lördag nu :)
Kanske kommer ut på en promenad också, jättefint väder, men kallt.

Tomtenisse

Försökte ta bilder till julkorten också innan idag, men det gick inte sådär jättebra. Till slut spydde han ner sin nya tomtedräkt också så nu blir det inget nytt försök förrän jag tvättat på tisdag :P
Men ni kan få se en liten bild på hur söt han var i dräkten iallafall, köpt på Maxi :)


Jättesugare

Gud vilket dånande det är här utanför. En gubbe som går runt med en jättedammsugare och suger upp alla löv. Hoppas inte det stör lillen när han sover bara, tack o lov så brukar han sova bra även om han har en massa ljud runt sig.
Sitter på msn just nu, lyssnar lite på musik o tar det allmänt lugnt. Började lite smått på min skraptavla innan, ganska pilligt, men kul. Hade behövt ha lite bättre ljus bara.
Vad hittar ni andra på för kul idag?

Zombie

Jag är dötrött, även fast jag sovit hela natten. Lucas vaknade vid halv nio, så jag gick upp o gav honom nappen, sen tänkte jag gå o förbereda lite gröt så länge. Men han rullade över på sidan o somnade om, så nu sitter jag här för jag trodde inte det var någon mening att lägga sig igen.
Lördagen närmar sig och jag är fortfarande inte helt klar med kläderna till festen. Ska in till stan en runda imorrn kväll så får leta upp något då, ska köpa present till moster o hennes sambo också.
Kunde man inte bara få klä sig lite snyggt istället för att leta upp 70-talskläder, det var inte så lätt som jag trodde. Men visst, det är ju roligt med en annorlunda fest någon gång.

Idag ska jag börja lite på en av skraptavlorna jag köpte, blev ett 3-pack, så nu har jag lite att göra.
Kanske går ut en runda också, känns som jag behöver det idag också.

Akvariefiskar

Det ska stå skraptavlor, inte skarptavlor i föregående inlägg. Då kanske vissa vet vad jag menar.
Ska iallfall iväg o köpa det när Emanuel kommer hem, o kolla på fiskar till akvariet som stått tomt i säkert 2 månader nu :P Ser ju inte så kul ut.
Resten av kvällen blir precis som alla andra kvällar, äta middag, kolla tv, träna, duscha, tv, lägga lucas o tv igen.
Kanske sätter på en film också, inte helt omöjligt, men det får bli efter Greys :P
Ha en mysig kväll.
Puss o Kram

Promenad

Har varit ute o gått i 50 min nu, rensat tankarna lite. Så skönt väder idag, blåser ingenting o är lite lagom kallt. Lucas sov nästan hela tiden, o nu sitter han o kollar barnkanalen.
Tänkte snart äta lite lunch, börjar bli hungrig.
Försöker hitta skarptavlor på internet nu, höll på med sånt mycket för några år sen o nu vill jag börja igen. Dom säljer såna på leksakshuset, men dom hade bara två olika. Ingen jag ville ha, men kanske köper ändå bara för att jag ska ha :P
Jag kan inte hitta nån webbutik som säljer heller :/ Någon som vet var man kan få tag på det kanske?

Äntligen besked

Precis fått ett samtal från läkaren som har hand om Lucas. Äntligen säger jag!
Angående ryggen så har han några kotor som sitter ihop, o sitter lite snett. Men, det gör inget, finns många som har det så utan att ha några problem. Så inget behöver göras med ryggen eftersom ryggmärgen inte är drabbad av detta, inga nerver ligger i kläm eller så. Ska däremot hålla lite koll så att hans rygg inte blir sned. Ska träffa en ortoped i början på nästa år som ska kolla lite på honom men jämna mellanrum.
Så när det gäller ryggen kan man äntligen pusta ut.
MEN...
När dom gjorde magnetröntgen upptäckte dom något cystliknande i höger bröstkorg. Kan vara en utbuktning på matstrupen eller något sa hon. Dom vill alltså göra en ny magnetröntgen, så det blir ännu en tur ner till Lund. Vet inte när, men det blir iallafall inte detta året. Eftersom han inte har några besvär eller problem med att äta eller liknande så var det ingen brådska. Visst, det är väl inte så farligt kanske. Men ändå kom tårarna, jag orkar inte med detta. Jag gör verkligen inte det. För varje undersökning dom gör hittar dom nåt nytt. Någon gång måste det väl ta slut?
Kommer man våga skaffa fler barn när man haft det så jobbigt med första? Kanske inte är meningen att jag ska ha barn.


Nyklippt

Fullt upp hela dagen. Pallrade mig upp strax innan 10 för jag fick ett sms från mamma att hon var på väg. Så jag började fixa iordning mig lite innan Lucas vaknade. Åkte in till simhallen så fort vi ätit lite frukost. Lucas tyckte det var jättemysigt, men han tröttnade efter en halvtimme o blev jättetrött. Efteråt satte vi oss i cafeterian o tog varsin fralla, Lucas fick lite välling o sen var det dags för mig att klippa mig. Så mamma körde o släppte av mig där, sen körde hon vidare så Lucas kunde få sova lite i bilen.
Är jättenöjd med klippningen, kommer bild här nedanför. O nöjd med mina ögonbryn också, men aj, vad ont det gjorde :P Tårarna rann hela tiden, men fint blev det ju.
Mamma plockade upp mig så fort det var färdigt o då körde vi vidare mot Kallinge för o kolla second hand-affären där. Fanns hur mycket som helst, köpte en tröja till mig o ett par byxor till Emanuel. Som ska vara till 70-talsfesten. Hade bara behövt nån kjol också eller nåt nu. Men det hinner jag fixa.
Var hemma vid fyra så då började jag lite smått med maten. Emanuel kom inte förrän strax innan fem, o hade en bukett röda rosor med sig :D Vet inte vad som flugit i honom ;/
När vi ätit åkte vi o handlade lite, köpte en tomtedräkt till Lucas så vi kan börja ta lite bilder till julkort.
O nu ska jag träna en halvtimme. Därefter blir det tv resten av kvällen, kanal 5 :)
Puss o Kram


Bada, klippning o second hand

Var skönt med en promenad idag, lite kallt bara. Men jag behövde komma ut lite.
Emanuel lagade korv stroganoff idag, som blev jättegod :) Sen gick vi o la oss en stund efter maten, gick upp igen när det var dags att träna vid sju. Därefter har jag duschat, kollat på tv o nattat Lucas.
Ska strax ställa mig o diska tänkte jag, så jag slipper det imorrn.
Ska ju som sagt träffa mamma imorrn, om det blir som vi planerat så ska vi bada med Lucas innan min klippning. Hoppas han tycker det är kul. O efter att jag klippt mig kanske vi ska åka o kolla en second hand-affär några mil härifrån. Känner lite sådär inför badandet, ska jag våga visa upp mig för någon annan än Emanuel, gillar verkligen inte tanken.

Sov gott! Puss o Kram


Postutdelning

Fått lite gjort idag faktiskt, även om man varit lite fast vid datorn idag också. Ringt o bokat tid för klippning o ögonbrynsplockning, till klockan 13 imorgon. Mamma är ledig då så hon följer med o passar Lucas under tiden. Blir nog en runda på stan också då o fixa det sista inför lördag. Ska hitta någon present till min moster o hennes sambo också.
Promenaden sparar jag till Emanuel kommer, han ville gärna följa med ut nämligen :)
Posten kom inte förrän 14.30 idag, det är lite väl sent tycker jag. Vet att dom skulle försena utdelningen av post från o med idag, men 3 timmar? Kanske bara var idag, man kan ju hoppas iallafall.
Reklamen är ju måndagens höjdpunkt, så den vill man ju inte vänta på ;P
Nu ska jag fortsätta mitt plockande här hemma.

Infinity

Favoriten just nu, spelas hela dagarna här hemma. Humöret blir på topp ;)

Ny vecka

Lucas har varit helt underbar idag, sov mellan 21-10 :D
Så jag är pigg o utvilad och redo för en ny vecka. Blir endel planerande inför 70-talsfesten, har bara ett par byxor än så länge.
Lucas har fått sin frukost, o jag ska strax äta min. Sen ska jag sätta igång o städa lite tänkte jag. Får se om det blir någon promenad, solen skiner ju, men det blåser ganska mycket. Har det gjort hela helgen :(
Hoppas ni får en toppenvecka, jag ska försöka göra det bästa av min :)

Slut på helgen

Gårdagkvällen var kul. Mormor bjöd på älgstek till middag. Typ en tredjedel av släkten var där, o det är ju ändå en hel del :P Många bebisar också. Jag körde så därför åkte vi hem samtidigt som mina föräldrar vid åtta, annars hade nog Emanuel gärna stannat ett tag till, verkade så iallafall. Men nästa helg är det ju dags för 70-talsfesten så då träffar man hela tjocka släkten igen, o då ska vi inte hem särskilt tidigt, även om det är jag som kommer köra. Var tydligen bara jag som inte skulle dricka något ;O
Tänker iallafall inte vara fyllechaffis åt fler än Emanuel, mamma o pappa.
Aja, när vi kom hem igår satte vi igång en film, "What happens in Vegas", kul var den :) Drack årets glögg till den, men jag tycker bättre om hederlig Blossa-glögg. Denna var alldeles för stark för mig.
Gick upp vid elva imorse, o när vi ätit o allt så körde vi till E:s mamma en runda. Var där några timmar o åkte sen hem o gjorde tacos. Därefter har jag suttit framför tvn, o vid sju ställde jag mig på Orbitreken en halvtimme. Nu har jag duschat o ska strax kolla på "Eric o Mackan" o njuta av lite kamomillte.
Imorrn börjar en ny vecka igen, får se vad den har att bjuda på. Mamma försöker övertala mig till att gå på Ung mamma-gruppen, men jag vet inte :/

Sov gott!
Puss o Kram


Barnfri natt

Kom inte hem förrän strax innan ett inatt, blev lite drickande med mamma igår. Lite för mycket kanske, men jag mår iallafall bra idag :) Lucas fick stanna kvar hos mina föräldrar över natten så Emanuel o jag fick lite tid för oss själva. Vi behövde det nu. Så det blev lite sovmorgon idag, till halv 10. När vi ätit frukost o gjort oss iordning åkte vi en runda till Mio, dom hade utförsäljning så vi skulle se om vi hittade ett soffbord. Åkte därifrån med en tavla iallafall.
Nu är vi hemma hos mina föräldrar igen, ska följa med o gratta min mormor som fyller år idag.
Andreas svek Emanuel idag, han hade inte tid att träffa honom, så älsklingen är lite besviken på honom nu. Iofs så visste han redan att det inte går att planera nåt med honom för det blir alltid likadant.
Aja, nu får han umgås med min familj istället, o jag tror inte det gör honom nåt.
Hoppas ni får en mysig lördag :)
Puss o Kram

Dryga killar

Inte fått särskilt mycket gjort idag faktiskt, plockat undan lite o diskat bara. Annars har jag varit fast framför msn.
Lämnade Lucas på hans filt på golvet innan när jag skulle äta, la han då på rygg. När jag kom tillbaka låg han på mage, o var inte kvar på filten :P Vet inte hur han bär sig åt, han tar sig lite bakåt, ser ut som han försöker åla typ, annars snurrar han mest runt. Sötunge <3
Emanuel kommer strax, men vi åker inte till mamma förrän efter fem nån gång för hon ska lämna iväg pappa också först. Sen bjuder hon på middag, blir nog smörgåstårta om det finns nån kvar.

Imorrn kommer troligtvis Andreas hit, Emanuel o han ska spela lite antar jag. Vet inte om han kanske har med sig sin tjej också (min kusin). Om han har det stannar jag nog hemma för att hålla henne sällskap när dom drygar sig. Om inte så tar jag Lucas med mig o kör till mina föräldrar. Killar är verkligen så otroligt tråkiga, dessa jävla dataspel rent ut sagt.

Ha en trevlig kväll allihop!
Puss o Kram

Friday

Jag har sovit jättebra inatt, vi satt uppe till runt elva, somnade sedan nästan direkt när jag la mig. Var vaken en stund vid sex innan Emanuel gick, då var även Lucas vaken. Men han somnade snabbt om igen o jag fick sova till halv 10. Dags för hans frukost om en liten stund, han ligger på golvet o pratar lite nu.
Tråkigt väder ute idag, riktigt grått o trist, så jag va tvungen att tända upp en hel del.
Funderar på att städa lite idag, känner mig lite på sånt humör faktiskt.
I eftermiddag åker vi till mamma, hon är själv ikväll så vi tänkte hålla henne sällskap. Fira lite till :)

Onyttigheter

Mamma blev jätteglad för presenten, nu slapp hon ju köpa det själv. Annars hade hon fått presentkort på kläder på sammanlagt 2200 kr :P Så nu har hon lite att handla för.
Såg inte alla skyltar dom satt upp, satt ju över hela byn typ. Men vi såg dom som var på vägen hem till dom, o några som hon tagit bort o ställt uppe på altanen istället så ingen skulle se dom. Var ju endel snusk ;P
Smörgåstårtan var lika god som den brukar, o god citrontårta åt vi också. Jag drack lite vin med mamma också :)
Kom hem strax efter åtta o då ställde jag mig på OrbiTreken direkt, 30 min. Så man iallafall gör av med lite av godsakerna man åt.
Nu är jag nyduschad o funderar faktiskt på att hoppa i säng. Kanske är lika bra, jag behöver verkligen sova nu efter dessa sömnlösa nätterna. Tror att det ska gå lite bättre inatt.

Sov gott.
Puss o Kram

Björn Gustavsson <3

Älska Björn Gustavsson! :D Suttit o kollat på ett antal klipp med honom på youtube nu i snart två timmar, skrattar ju så tårarna rinner ibland. O detta klippet är nog det bästa, förutom det från Melodifestivalen i Globen.



Åker till mamma direkt när Emanuel kommit från jobbet, hon hade gjort smörgåstårta så jag slipper laga mat idag ;D
Ska se om jag får lite bilder på hur dom stökat ner o så, såg tydligen förjävligt ut sa mamma :P

Mamma 40 år



Grattis älskade lilla mamma på din 40-årsdag! :D
Hoppas det inte blev för mycket stök under natten, ska bli intressant att se vad hennes syskon hittat på. Varje gång någon fyller jämt brukar dom nämligen åka dit på natten, sätta upp lite skyltar här o var med nån snuskig text, o stöka ner på tomten. Alltid lika kul :P Jag har varit med några gånger på sånt, men gud va trött man varit då.

Nu är det alltså exakt två veckor kvar till jag fyller 20, big day ;)

Sovit ca 5 timmar inatt. Låg i sängen o lyssnade på musik en stund efter att Emanuel gått till jobbet, till slut bestämde jag mig för att gå upp, så här sitter jag nu.
Lucas somnade igen för en halvtimme sen så vi får se när han vaknar igen.

Äntligen magträning :)

Handlandet gick bra, fick tag på en present till mamma också. Ni vet såna ljuskvistar som brukar säljas nu vid jul, som man kan ställa i en vas, såna köpte jag. O en vas till såklart. Hoppas inte hon hunnit köpa de än bara, för jag vet att hon ville ha såna.
Resten av kvällen har jag tränat, gosat med Lucas o kollat på Bonde söker fru o Greys, o tänkt en himla massa, som jag gjort varje dag, och kväll denna veckan. Hoppas jag somnar någorlunda tidigt ikväll iallafall.
Förresten, har börjat använda min slider också nu, som man tränar magen med. Tar det lite försiktigt för det gör lite ont när man spänner magen så pass mycket som man gör med den. Men det blir väl bättre med tiden, känns verkligen som den funkar iallafall :)

Gonatt allihop. Sov gott.
Puss o Kram

Handla

Haft besök av svärmor i några timmar nu, trevligt :)
Så nu har jag satt mig med handelslistan, hade tänkt att vi skulle komma iväg så fort Emanuel kommer.
Måste hitta något till mamma idag också, men vad :/ Aja, hon blir glad för vad som helst iallafall, hon är inte särskilt kräsen. Snälla barn kan hon ju inte önska sig längre, iallafall inte av mig för jag är supersnäll ^^ O bor dessutom inte hemma så hon kan inte störa sig på mig ;P

Tack Elin för att du lyssnar o ställer upp när det gäller allt. Du dömer mig inte, vad det än handlar om. <3

Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love


Onsdagen den 12:e November

Jaha, klockan är bara halv åtta o jag är redan uppe. Kändes inte som det gick att sova längre, orkade inte ens försöka. Som jag trodde tog det tid att somna igår också, men till slut så. O jag känner mig ändå ganska utvilad även om jag inte fått dom timmar jag behöver.
Lucas vaknade vid sex men somnade om igen efter välling så vi får se hur länge han sover nu.
Ska nog lägga mig framför tvn nu, tills det kommer in nån kul på msn, om det gör det.

40-årspresent?

Undrar om man skulle ta o lägga sig nu, lär ju ändå inte somna på en stund.
Ikväll har jag tränat o legat framför tvn, som vanligt alltså. Om man skulle ta o börja pyssla eller nåt :/
Någon som har något bra förslag på vad man kan ge sin mamma i 40-årspresent förresten? Hon visste inte vad hon ville ha, o jag har ingen aning om vad jag ska hitta på.
Nehe, nu ska jag lägga mig. Sov sött.
Puss o Kram <3

Hippie


Fortfarande inte hittat nåt till 70-talsfesten, men har iallafall bestämt mig för att jag ska vara hippie :P
Så nu sitter jag o kollar på tradera, men antingen passar inte storleken, eller så är det för dyrt. Tänker ju inte slänga ut en massa pengar på något som bara används en gång. Hittade en jättefin klänning t.ex men auktionen gick ut den 19:e o festen är ju den 22:a så jag skulle säkert inte hinna få hem den :(
Får väl ta en tur på stan o titta, för det är ju lite hippieliknande kläder som gäller nu.
O skor till det då? Ska ju va typ platåskor eller nåt, o de hittar jag inga heller.
Aja, bara att leta vidare. Jag ger mig inte!

Godmorgon

Lucas sov mellan 21-09 inatt, synd att det skulle ta 3 timmar innan man själv somnade igår bara :/
Alldeles för mycket tankar som snurrar i huvudet, hade behövt en dagbok nu, för här skriver jag inget om det.
Lucas har fått sin frukost så nu tänkte jag äta min, även om jag inte är särskilt hungrig. Men frukosten är ju viktigaste målet på hela dagen, så det hoppar jag inte över.
Inget planerat för dagen, sitta här o glo o busa lite såklart.

Gonatt

Träningen avklarad för ikväll o Lucas sover sen en timme tillbaka. Varit en ganska dryg kväll, legat framför tvn mestadels, blir att man tänker endel när man bara ligger så. Inte bra, eller kanske..jag vet inte :/
Vet inte ens varför jag skriver nu, har nämligen inget kul att berätta.
Ska krypa ner under täcket nu tänkte jag.
Sov gott.
Puss o Kram <3

Mammas älskling

Nu sitter min älskling helt själv, så söt är han ^^
Och hans första ord blev "Hej" :)


Efter

Såhär blev mitt hår efter blonderingen, o jag är faktiskt jättenöjd :D




Bestämt mig

Ringde aldrig frisören men bestämde mig ändå för att inte permanenta, ska satsa på en bra locktång istället.
Så nu blonderar jag håret igen, denna blonderingen skulle tydligen inte användas på ljusblondt hår stod det. Undrar varför, men det märker jag kanske när det är klart ;/ Vill ju ha kritvitt hår men lyckas inte. Silverschampot jag köpte har jag inte märkt någon skillnad av heller. Men det var ju väldigt billigt så jag antar att det bara var skit.
Råkade väcka Lucas när jag skulle in på hans rum för att hämta en handduk, men efter en puss somnade han om igen ^^

Permanenta mig?

Godmorgon. Ny vecka igen, med nya tag.
Sitter o kollar runt i lite forum just nu, funderar ju på att permanenta mig, jag vill verkligen det. Men när jag läser folks skräckexempel att håret blir som svinto o kan bli sönderbränt osv så vet jag inte längre. Är tydligen värre om man har färgat håret också. Får väl ringa o kolla med frisören vad dom säger. Vill ju gärna blondera det igen innan jag permanentar isåfall. Någon som har några bra/dåliga erfarenheter?

Lucas sitter framför barnkanalen nu så jag ska passa på o äta lite frukost :)

Firande

Varit iväg ganska mycket idag, köpte lite nya blommor till köket. Lite nya blockljus o godis o trisslotter till pappa.
Direkt efter maten åkte vi hem till Emanuels pappa en stund, därefter vidare till mina föräldrar o fikade på lite tårta.
Kom hem för en halvtimme sen, så då satte jag mig framför tvn. Missat både One tree hill o Gossip Girl ikväll :(
O nu blir det tvn igen, reklamen är slut. Kollar på filmen "Hemma bäst", aldrig sett den innan o den verkade kul.
Vi hörs imorrn.
Puss o Kram


Fars Dag

Nu har älsklingen blivit firad, hans första fars dag. När han var iväg o skutsade sin mamma imorse så gjorde jag iordning frukost. Mannagrynsgröt och rostat bröd till det. O lite tända ljus också för att mysa till det lite extra. Han fick en halsduk o vantar, o en body som det stod "my heart belongs to daddy" på. Såklart inte han som ska ha den på sig, men pga texten så tyckte jag det kunde vara lite kul o ge honom en sån. Skulle ju aldrig ha köpt det annars eftersom det inte stämmer ;P
Han blev iallafall jätteglad.
Inte köpt nåt till min pappa än, träffar ändå inte honom förrän imorrn. Men tänkte att vi skulle åka iväg en runda sen, till Blomsterlandet o köpa nya blommor till köket bland annat. Så får vi väl kolla nån annanstans om vi kan hitta nåt till pappa, blir väl godis eller nåt. Han får alltid det, så det känns rätt tråkigt o ge det igen. Men vi får se.

Hoppas alla andra pappor blir firade ordentligt idag, jag har iallafall firat Världens Bästa Pappa! <3

Dryg lördag

Jaha, då var den här lördagen nästan slut. Dagen har varit jätteseg, bara legat i soffan, tittat lite på tv o spelat på mobilen. Men vid halv fyra tröttnade jag o tänkte att jag lika gärna kunde träna lite, så en halvtimme blev det. Lucas ser alltid lika chockad ut när jag tränar, ser så kul ut :P
Så fort jag duschat började Emanuel med maten, gott gott.
Sen blev det tvn igen, kollade på Nytt läge o satt o drömde mig bort tills vi också har ett hus. Lucas somnade i min famn en stund, när han vaknade fick han gröt o därefter fick han bada. Han är verkligen lättroad, jag gjorde nåt konstigt ljud när jag spolade upp badet o han började gapskratta. Så jag fortsatte med det o han var helt knäpp, synd att jag inte spelade in det. Emanuel undrade vad jag gjorde med honom :P
Gosade en stund till, o sen blev det sängen för honom. Skönt att han oftast somnar själv utan gnäll.
Har kollat Stjärnor på is o lite på Tomten är far till alla barnen, den filmen är verkligen hur go som helst.
Men nu är det läggdags för mig, ska försöka få med älsklingen till sängen också annars sitter han o spelar halva natten.
Sov sött. Puss o Kram

Morgonpromenad

Idag gick vi upp strax innan åtta för då ville inte Lucas sova längre. Han fick lite frukost sen gick vi faktiskt ut o gick en runda. Var jätteskönt att komma ut så pass tidigt, lagom varmt också i min nya jacka :)
När vi kom hem åt Emanuel o jag frukost framför tvn, medans Lucas låg på golvet o pratade.
Slumrade till lite på soffan sen igen, men nu får jag försöka hålla mig vaken.

Tyckte inte det var rätt att Lars fick åka igår, antingen Robin B eller Anna ska ut enligt mig. Men jag röstar ju aldrig så jag har inget att säga till om ;P

Vet inte riktigt vad vi ska göra resten av dagen, ta det lugnt bara. Äta tacos ikväll hade jag tänkt, var nån vecka sen nu. Hade gärna åkt iväg en runda, kollat i lite affärer o så, men det har nog inte Emanuel lust med.


Grattis-hälsning

Bäst i Idol ikväll? Alice helt klart!

Har suttit med papper o penna ett tag för att komma på nåt kul att skriva på tidningsannonsen vi ska sätta in till mamma när hon fyller 40 på torsdag. Pappa ringde o ville att jag skulle komma på nåt, för han kunde inte. Men jag är skitdålig på sånt. Gör mitt bästa iallafall.
Än så länge har jag kommit på detta:
"Nu fyller Anna-Lena tant. Jo, det är faktiskt sant"
Eller:
"Åren flyger fram, men du är fortfarande lika grann"
O grattis o så efter det såklart. Ska försöka komma på nåt mer så man har lite o välja på.

Har dessutom kollat på Wall-E tidigare ikväll, så otroligt söt film! :) Man blir helt kär.
Ska sitta o klura lite till på grattis-hälsningarna, o kolla på tv.
Sov gott o ha en superbra helg.
Puss o Kram

What!?

Idag var Fars Dag-reportaget i tidningen, det som Emanuel skulle kunna varit med i. Men istället är det tre andra män. Blev så irriterad på en av dessa pappors åsikter. Han är nu 41, blev pappa när han var 24. Men han tycker att ingen borde bli pappa innan de fyllt 30! Enligt honom blir man en bättre pappa om man väntar!? Vad fan vet han om det, han kan bara prata för sig själv, ingen annan! Vad jag fattar det som har han denna åsikten för att mamman flyttade med sonen när han var 3 år gammal, så bara för det håller det aldrig mellan folk eller? Åhh, idiot!
Ursäkta mig, jag var bara tvungen att gnälla av mig så det inte går ut över Emanuel när han kommer ;P

Ska göra pizza idag, så så fort jag gjort degen ska ju den jäsa en timme. Då åker vi o handlar lite gott till kvällen, är inte särskilt godissugen egentligen, men nåt vill man ju ändå ha att mumsa på till Idol ;)

Pengar! :D

Gick in på internetbanken nu för o kolla hur mycket pengar jag hade kvar, räknade med att jag skulle ha ca 400 kvar. Men jag hade faktiskt 4000 nu, hade tydligen fått ersättning från försäkringskassan nu. Stod Dagsersättning, så jag vet inte om det är pengarna för då jag va sjukskriven eller om det är försenad föräldrapenning. Får väl hem ett brev också idag då. Men gud va glad jag blev! :D Nu är jag inte så fattig längre, o kan betala tillbaka pengarna jag lånade av mamma så behöver jag inte tänka på det :)

Tidig morgon

Idag gick jag upp redan vid halv åtta, kunde inte somna om efter Emanuel gått så jag gick upp o la mig vid tvn. Lucas vaknade vid sex första gången, sen somnade han om efter lite välling. Därefter vaknade han vid åtta så då fick han ligga med mig i soffan o titta på barnkanalen. Myspys.
Nu har han precis fått sin gröt o springer runt i gåstolen. Ska strax fixa min frukost hade jag tänkt.
Vet inte vad vi ska hitta på för nåt idag, blåser så pass mycket att man inte är särskilt sugen på att gå ut.
Elin är ju hemma nu, så ska se om jag får tag i henne. Måste hinna ses innan hon åker på söndag igen.


Natti natti

30 minuters träning klart för ikväll. Tagit min dusch o därefter nattat Lucas.
Nu tänkte jag sätta mig o kolla på Du är vad du äter, när det är slut ska vi kolla på nya Indiana Jones-filmen.
Så nu säger jag gonatt! Sov sött <3

Fars Dag-reportage

Förresten, dom ringde från en tidning som heter Sydöstran innan (som vi prenumererar på), en dagstidning. Men dom ville ha tag på Emanuel, så dom fick hans nummer. Ringde upp honom lite senare o frågade vad dom ville, o tydligen ville dom ha med honom i ett reportage om Fars Dag, men den tråkmånsen säger nej! :O Han ångrade sig efteråt iallafall.
Så nu får inte han några presenter ;P
Jo, jag har faktiskt redan köpt det till honom.
Jag hade ju lätt tackat ja iallafall, tror jag..

Stan

Hallå hallå.
Nu har mamma precis åkt hem. Vi har varit inne i stan några timmar, köpte mig en jacka:) Eller mamma fick låna mig pengar för som ni vet så är det lite fattigt just nu. Köpte med oss lite fika hem o sen har vi bara suttit o tagit det lugnt, busat en massa med Lucas o så.
Här kommer lite bilder på kläderna jag beställde från Halens, o på jackan :)



Ett skratt förlänger livet

Snickaren på vån 3 upptäckte att han glömt sågen längst ner. Han försöker ropa till sin kollega på vån 1, men avståndet var för stort. Han pekar på sig själv (jag), nöp ihop benen å vred sig (behöver), drog armarna fram o tillbaka (såg). Kompisen nickade o började onanera! Snickaren blev förbannad o sprang ner.
-Va fan är du dum?Jag vill bara ha en såg!
-Ja jag förstod det. Försökte bara berätta att "jag kommer snart"!

Vilken natt :)

Godmorgon :)
Lucas sov nästan 12 timmar inatt, rekord för honom. O skönt för mig ;)
Blir inget badande idag, men däremot en runda på stan, synd att man inte har några pengar att göra av med bara. I värsta fall får jag låna lite av mamma, om jag hittar en jacka jag verkligen vill ha. Behöver nämligen en ny nu när det blir kallare. Köpte visserligen en ny jacka förra året, men 2 storlekar för stor för att magen skulle få plats då, så den vägrar jag ha på mig nu, eftersom den är en aning för stor.

Nu ska jag käka lite frukost.
Puss o Kram


Bada :)

Blev 25 min träning ikväll, duschade nyss o ska nu kolla på Greys Anatomy, när reklamen är slut :P

Imorrn ska kanske Lucas, jag o mamma till badhuset en runda. Tror Lucas tycker det är jättekul :)

Var förresten ganska nöjd med kläderna, kommer kanske bilder imorrn.
Gonatt!

Snart handla

Nu har jag dammsugit hela lägenheten o plockat undan lite, så det ser en aning bättre ut.
Lucas sover sen en halvtimme, så han vaknar väl lagom till Emanuel kommer från jobbet. Då ska vi åka o handla, håller på med listan nu. Fick precis sms om att mitt paket från Halens har kommit så det ska jag hämta ut sen också, om jag kommer ihåg det. Mycket paket blev det idag, tyvärr inga gratis-paket ;( Men snart fyller jag år :D
Har bestämt att det ska bli en tur med Polenfärjan snart också, så ni som vill hänga på o festa lite med lilla mig kan ju säga till ;P

Paket på posten

Idag kom mina Lepigen! :) O ett bokpaket från Goboken också. Undrar när mina kläder från halens kommer då? :/
Står att Lepigen ska vara helt utan biverkningar, så man kan ju hoppas på det. O hoppas att man förlorar några kilon också :)

Onsdagen den 5:e November

Då var det onsdag, snart helg ;P
Idag gick vi upp vid nio, så Lucas har fått sin frukost o är påklädd nu, springer runt i gåstolen.
Svärmor var här för en liten stund sen o skulle låna min bilnyckel, sen åka vidare med buss till Emanuels jobb o hämta bilen där. Hon flyttade ju i måndags så hon hade lite hon behövde flytta till den nya lägenheten.

Idag ska jag försöka städa lite o skriva lista inför handlandet i eftermiddag. Kanske blir att jag lägger mig en stund mitt på dagen också när Lucas sover, har fortfarande inte gått över helt. Jobbigt att inte kunna röra sig som man vill :/


Snuttunge <3

Nepp, blidde ingen träning ikväll. Tog en värktablett istället o satte mig i soffan, där jag har varit hela kvällen.
Lucas somnade i min famn när jag satt o kollade på vänner, lilla snutten <3
Men han sov bara en halvtimme sen var han vaken tills det var läggdags vid nio.
Strax läggdags för mig också tror jag, är jättetrött efter värktabletten. Tog en av dom starka jag hade kvar, o man blir lite smålullig av dom. Gör fortfarande ont om jag trycker, men jag känner iallafall inte av det annars.
Är det likadant om 2 veckor får jag kolla upp det på något vis, vet inte om vårdcentralen kan göra så mycket egentligen, o känns lite drastiskt att åka till akuten. Men vi får se.

Sov gott o dröm söta drömmar :)

Här är min gosunge när han somnade i min famn ^^


Färdig

Äntligen tvättat färdigt o jag är skittrött. Lucas sitter framför tvn nu, funderar på om jag också skulle lägga mig där en stund innan det är dags att laga mat. Skulle ju handlat idag också men jag orkar verkligen inte, så de får bli imorgon.

Tror tyvärr inte det blir någon träning ikväll, har fortfarande ont. Så det blir nog en lugn kväll framför tvn, mycket bra ikväll iallafall :D
Nu blev Lucas lite smågnällig så vi ska gosa ^^

När ska det läka??

Ett himla springande ut o in ur lägenheten. När jag gick ut till tvättstugan nyss så råkade jag ta ett lite för stort kliv över tröskeln där tydligen. Det spände till o sved i ärret, o gör fortfarande :/ När fan ska allt bli som vanligt? Jag orkar verkligen inte ha det såhär.

nkµj mmmm bnmftyujyb y                                         yv fc     b nrrr  b   b           

Så ser det ut om Lucas får skriva, någon som kan översätta åt mig kanske?

Bjuder på lite Nickelback.

Tvättdag

Godmorgon.
Lucas sov till åtta i morse, sen låg vi o gosade i en timme innan vi gick upp. Ska strax äta frukost tänkte jag, sen är det dags att börja tvätta. Ska bli så skönt att bli av med den högen som låg i badrummet.
Förutom tvätta ska jag nog städa lite också tror jag, försöka få så mycket som möjligt gjort helt enkelt :)

Mixa pizza?

20 läsare idag än så länge, men ingen vet vad man hade för kläder på 70-talet?

Följde med Emanuel till hans mamma innan o kollade in hennes nya lägenhet, jättemysig var den.
Resten av kvällen har jag tränat, badat Lucas o gosat en hel del, kollat på tv, o sorterat tvätten inför imorgon.
Tittade lite på Boston Tea Party innan, dom provade mixa olika maträtter, t.ex en pizza tillsammans med fanta, o smakade på detta. Likadant gjorde dom med en BigMac, Sushi o annat. Allt smakade såklart jätteäckligt. Hade aldrig fått för mig att smaka, usch.

Imorrn ska jag alltså tvätta, har tvättstugan mellan 11-15, hoppas jag hinner med allt. Annars får jag väl tvätta lite i vår maskin också. Vet inte om vi ska handla när Emanuel kommer hem, vi får se. Har iallafall lite att göra imorrn.

Nu ska jag lägga mig. Gonatt!


Vad hade man för kläder på 70-talet?

Mamma hittade sig ett par platåskor i Second Hand-affären. Men jag hittade ingenting. Sen körde vi o kollade Lindex också, o där hittade mamma lite kläder också till 70-talsfesten. Om ni såg det jag hade på mig i lördags, med vida armar, hade man sånt på 70-talet? Någon som vet?
Känns så onödigt att köpa nåt som man kanske bara använder den gången.
Har börjat lite smått med maten nu, lax blir det idag. Emanuel ville ha maten klar tills han kommer hem så han kan åka o hjälpa sin mamma flytta in så fort som möjligt.
Aja, ska gå o fortsätta med det nu.

Vilken sovmorgon :D

Godmorgon, vilken sovmorgon det blev idag. Lucas vaknade första gången vid åtta, fick välling o somnade om. O han sover fortfarande :o Funderar nästan på att väcka honom, men kanske är bättre att låta honom sova.

Idag kommer mamma hit en runda, vi ska in o kolla i en Second Hand-affär inne i stan om dom har några 70-talskläder. Festen börjar ju närma sig.

Nu kom posten, tror mina Lepigen ska komma idag :D Hoppas att dom funkar, o att jag inte får dom biverkningarna jag fick höra om :/

Träning

Precis stått på Orbitreken i 30 min o nu är det Ensam mamma söker som gäller.
Sen blir det nog Starsky & Hutch, med Marabous nya choklad "Amigo". Får se om den är god, tror inte det :/
Ha en trevlig kväll allihop så hörs vi imorrn!
Puss o Kram

Mördare ;P

Hallå hallå.
Halloweenfesten igår var skitkul, alla var jättefina, jag va nog den som var minst utklädd tror jag :P
Emanuels syster hade fixat o gjort jättefint. Någon som vet vad Cluedo är? Det spelade vi, fast på riktigt. Det låg ledtrådar gömda i olika rum i huset som vi skulle leta upp, o mordvapnet såklart, en skruvmejsel. Alla fick var sin roll, jag var mördaren :P Så jag gick ju runt o letade ledtrådar som alla andra o försökte förvilla dom. Men det var ändå en som lyckades luska ut att det var jag, efter att hon hittat alla ledtrådar. Men kul var det :D
Åt Pizza, olika kladdkakor o tårta. Såklart en tårta som såg ut som en pumpa, gjord av Emanuels syster. Lägger in en bild på det här nedanför. Blev inga bilder från sjävla festen, men ni får ändå se hur jag, Lucas o Emanuel såg ut.
Var hemma strax innan tolv inatt, så då blev det sängen direkt. Sov till tio, Lucas till åtta så då gick Emanuel upp med honom.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Jag skulle prova vaxa benen med mitt hemmagjorda vax innan, men fyy fan. Jag har fött barn, men vaxa benen klarar jag inte av! Slutade med att jag rakade benen istället :P
Ska strax ut o gå en runda, posta breven till försäkringskassan bland annat så jag kan få några pengar för tiden jag va sjukskriven.
Idag blir det fläckfilé till middag, mumsigt! :) Sen tvn resten av kvällen, One Tree Hill, Gossip Girl o Ensam mamma söker, sen får vi se vad det blir efter det. Vet inte om det går någon bra film? :/




Idag blir det fest

Bäst igår på Idol var Johan o Robin (den blonda), tyckte om Lars också. Juryn är så jävla tråkig, dom behöver ju lite humor i programmet också! O det var ju inget fel på hans sång, eller?
Blev ingen träning igår, o blir inte idag heller. Nån vilodag är bra att ha också.
Lucas sov faktiskt hela natten, tror det är första gången han sover så länge. Mellan 21-06.45. Så det var skönt, o Emanuel tog honom när han vaknade så jag fick ligga kvar. Sen somnade han om igen när han fått sin välling o vaknade igen vid 9.

Det var frost o -3 grader imorse, så idag åker dubbdäcken på. Blir att vi får åka hemifrån tidigare än vi tänkt bara, Halloweenfesten börjar vid 17, o innan dess ska han hinna byta däcken som ligger hemma hos E:s pappa, där festen kommer hållas. Under tiden han byter däcken så ska Lucas o jag va hemma hos mina föräldrar o umgås lite. Får fixa iordning oss där sen. Tror det kommer bli skitkul, ska försöka ta lite bilder o lägga upp. Blir väl iallafall en bild på min lilla familj när vi är utklädda :)
Hoppas ni får en mysig helg!
Puss o Kram

RSS 2.0