Gokväll

Tänkte bara säga hej.
Nyss hemkommen ifrån jobbet, lagom tur idag, 14.30-21.30.
Samma tur imorgon sen är jag ledig 4 dagar igen, kan inte påstå att jag jobbar särskilt mycket ;)
Nästa vecka blir det ändring iallafall, jobb 5 dagar, helgen bland annat vilket innebär minst 12 timmars-pass.
---
Igår var vi på Barnens Gård hela dagen, vädret var underbart och barnen hade jättekul. Lucas skulle köra lastbilarna/traktorerna hela tiden, o när det är kö får man bara köra ett varv på banan, vilket Lucas inte alls gillade. Vi fick ju dra bort honom därifrån o sen ställa sig i kön igen, o detta med att stå i kö gillar han ju såklart inte heller.
Lite grinigt var det från hans sida framåt eftermiddagen när han hållt igång hela dan och blivit trött.
Bilder får jag slänga in en annan dag då dom ligger kvar på kameran fortfarande.
Hoppas allt är bra :)

Barnens nya säng

Lucas har sovit jättebra i den inatt, inga problem med att varken komma upp eller ner.
Leija fick däremot sova i spjälsängen i vårt sovrum inatt, men ikväll ska vi prova att lägga henne i nya sängen. Misstänker att hon kommer springa upp ett antal gånger, får försöka ha tålamod helt enkelt :)

Polenresa och bröllop

Jobbat måndag, tisdag o är nu ledig 4 dagar.
Hoppas att det inte ska vara alltför fint väder idag för vi måste nämligen stanna inne o städa o tvätta idag inför resan. Eller jag, rättare sagt, Emanuel är ute o byter bromsarna på bilen.
Förhoppningsvis hinner vi rasta av barnen i lekparken i eftermiddag, svårt att hålla dom inne en hel dag med den energin dom har, blir bara bråk av det.
---
Imorrn blir det packande och lämning av barn hemma hos mina föräldrar där dom ska vara till lördag. Sen ska vi köra dom till svärmor på lördagen eftersom både vi och mina föräldrar ska på bröllop. Underbart, jag bara älskar att gå på bröllop. Väntar o längtar så tills det är min tur.
Söndag jobbar jag mellan 8-21.30, så det blir väl inte allför sent på lördagen tror jag.
---
Annars har jag väl inte mycket att dela med mig av nu, trots att jag inte skriver så ofta numera.
Vi håller på att planera lite för en Ölandsresa framöver iallafall. Dessutom pratar vi om att skaffa våningsäng till barnen så dom får dela rum nu. Även det lär ske under Emanuels semester isåfall.
Hoppas ni får en fortsatt bra vecka! Jag ska njuta av min ledighet o att få vara (nästan) själv med älsklingen ett par dagar :)
Puss o Kram
(Bjuder på någon bild ifrån midsommarcampingen som jag inte var med på)

Mycket på gång

Men hej, det var längesen ;)
Jag har ju kommit igång o jobbat nu o har inte alls tagit mig tid till en uppdatering när jag varit ledig.
Jobbade hela midsommarhelgen, 12,5 timme på midsommarafton, 13,5 timme både lördagen o söndagen. Det var tufft, men nu har jag gjort det värsta på schemat. Var själv hela helgen, Emanuel o barnen låg med svärfars husvagn i Emmaboda. Gjorde ju inte så mycket eftersom jag i princip la mig så fort jag kommit hem nästan.
---
Denna veckan jobbade jag heldag i onsdags(7-19.30) o igår 14.30-21.30, så nu är jag tredagars-ledig. Underbart!
Trivs kanon på jobbet, tycker ändå tiden går ganska fort när man är där.
Lite ont om pengar denna månaden bara, har ju timlön så juni-lönen kommer ju först i slutet på denna månaden :/
O jag måste köpa mig lite kläder, och klippa mig för den delen. Dessutom ringde tandläkaren innan o bokade in mig på måndag så jag hoppas att jag inte har några hål nu.
---
Nästa vecka jobbar jag måndag, tisdag o söndag. Skulle jobbat fredag, lördag också men bad om ledigt redan när jag fick mitt schema. På torsdag ska vi nämligen iväg med Emanuels jobb till Polen, 2 nätter på färjan o en heldag i Polen. Åker torsdag kväll o kommer hem lördag morgon. O på lördag ska vi på bröllop, kusinen gifter sig :)
Mycket på gång nu alltså, men det är bara kul. Förutom utgifterna då ;)

RSS 2.0