Dopklänningen klar

Suttit o grejat med dopklänningen nu senaste timmen, bytt ut alla banden för jag ville inte ha rosa till Lucas :P Lite pilligt va det, särskilt göra rosetterna snygga. Men nu är det iallafall färdigt.
Tur att Lucas sov hela tiden också :)
Inatt sov han förresten jättebra, från 21.30 till 4, då fick han mat o sen somnade han om igen. Vaknade igen vid 6 o åt, sov sen till 9 så idag är jag ganska utvilad :)

Var inne i stan igår igen, köpte en kjol och en blus till mig själv, hittade en skjorta till Lucas, som visserligen också va stl 62 men den var ändå lite mindre så den satt bra, o köpte ett par snygga shorts till. Så nu har vi kläder hela familjen :)
Sen va vi o handlade allt annat till dopet, kaffe, dricka, bordsduk m.m. Ska stämpla små babyfötter på duken också, vet inte när bara, om jag ska göra det hemma eller när vi är o dukar i församlingshemmet, ska prova hur fort det torkar. Det blir ju lättare när duken ligger på borden redan egentligen.
Annars är nog allt annat klart tror jag.
Ska träffa prästen i eftermiddag o gå igenom psalmer osv vi ska ha.

Nu ska Lucas få lite potatis :)
Puss o Kram

Tisdag


Då var det tisdag.
Det gick bra på ultraljudet igår, dom hittade ingen cysta, två olika läkare som kollade för att bekräfta att det var så.
Dom röntgade även ryggen på honom igår, så vi får se vad dom säger om det. Hoppas att det inte var något där heller.
Hittade absolut ingenting i stan igår, dom har ju knappt några sommarkläder kvar. Lite tidigt för höstkläderna nu tycker jag :/ Ingen ny skjorta till Lucas heller. Blir en tur till stan idag igen när Emanuel slutat jobba, måste ju hitta någonting så det blir att finkamma varje affär helt enkelt. Ska hämta dopklänningen också hos E:s mamma, o sen ska vi handla lite annat smått till dopet, typ duk, kaffe o dricka.

För 2 veckor sen var jag på vårdcentralen för att kolla upp min förkylning jag haft till o från sen i våras. Igår kom provsvaren efter blodprovet jag fick ta, o det visade att jag är allergisk mot timotej, hund o katt. Men jag känner aldrig av något hemma hos mina föräldrar som har både hund o katt, kanske har blivit van vid just dom.
Gör egentligen ingenting, vi kommer ju aldrig kunna ha varken hund eller katt ändå eftersom E också är allergisk, o har astma dessutom.
Hade behövt gå o lägga mig, natten har varit jättejobbig. I vanliga fall vaknar alltid Lucas för att äta varannan timme, men inatt var det ännu oftare. Iofs var det inte för att han var hungrig utan det räckte med att han fick komma upp till oss i sängen så blev det bra igen. Så idag känner jag mig inte särskilt utvilad, men jag ska nog klara dagen ändå.
Lucas sover så jag får väl passa på att duscha nu, eller om man skulle ta sig ett bad kanske :)
Ha det bra.
Puss o Kram

I´m Back!

Hej igen, nu var det ett tag sen jag skrev.
Jobbat i fyra veckor så Lucas har fått vara hemma med Emanuel men det gick superbra.
Men nu är jag mammaledig igen, sen en vecka tillbaka. Inte varit hemma särskilt mycket, mest varit ute på sjön med mina föräldrar, så himla härligt :) Vädret har ju varit toppen den senaste veckan, idag ser det däremot lite värre ut :/
Idag bär det av till sjukhuset med Lucas för ultraljud, kolla upp om det finns någon cysta. Fick ringa dit på morgonen för på kallelsen jag fick står det att man ska vara fastande 4 timmar innan, men tyckte det lät konstigt att det skulle gälla bebisar också. Och visst hade jag rätt. Usch, det hade verkligen varit jättejobbigt om han inte skulle äta på så pass länge, han äter ju varannan timme i vanliga fall. Men nu räddade dom min morgon :)
Efter ultraljudet ska mamma o jag in till stan o shoppa inför dopet som är på lördag, måste ha nåt fint till mig själv o även köpa nåt fint till Lucas. Hade ju köpt en fin skjorta o ett par shorts i stl 62 för jag trodde han skulle behöva ha det nu, men det är tyvärr jättestort till honom. Men jag älskar ju att handla barnkläder så det gör mig ingenting ;)

Igår blev Lucas 4 månader, så nu har jag börjat lite smått med smakportioner. Majsgröt och potatis har jag hunnit med än så länge, tycker det har gått ganska bra med det. Lite miner har han väl gjort, men äter gör han :)
Ammar fortfarande o hade tänkt fortsätta med det tills han är 6 månader iallafall, kanske längre, vi får se.
Ju större dom blir desto klumpigare att ha dom vid bröstet känner jag.

Nu ska jag gå o äta lite frukost :)
Ha en bra dag.
Puss o Kram

RSS 2.0