Jag är tillbaka!

Nu är datorn fixad, igen, så ska försöka blogga lite oftare o dessutom lägga in lite nya bilder för det var ju ett tag sen.
Hoppas allt är bra med er iallafall. :)
---
Idag har vi tagit en promenad till Maxi, vid lunchtid så Lucas o Leija kunde sova i vagnen. Handlade en massa gott till ikväll, t.o.m dipp till chipsen fick det bli idag :) Man kan äta med någorlunda gott samvete efter den promenaden.
---
För övrigt är jag igång med min viknedgång, o det går neråt, -1 kg denna veckan :)
Blivit antingen träning på Orbitreken eller kvällspromenader med Leija i den nya vagnen, o dessutom planka varje kväll. Hoppas att motivationen håller i sig bara.
---
Lucas är fortfarande lika trotsig o äter ganska dåligt, på dagis brukar han oftast äta upp sin portion så det är ju tur att han är där 3 dagar i veckan. Leija däremot äter jättebra, o allt :) Börjat få macka ibland också o det klarar hon bra, ska köpa 8-månadersmaten nästa gång för hon har trots allt 5 tänder så då kan hon ju lika gärna börja använda dom. Nu har hon nog kommit in i den där seperationsfasen då det blir gnälligt så fort man lämnar rummet, lite jobbigt men det går ju över. Samtidigt är det ju mysigt att dom små är så beroende av ens sällskap :)
---
Hade fått anonym kommentar om City crossen också, kanske har en spekulant redan, men annars kommer det in bild på den under nästa vecka.
---
Ha en mysig lördagkväll nu!
Puss o kram
Wow, båda godingarna kollar in i kameran ;)<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen tillbaka... så söta dom små trollen är, jättebra kort. Kram Evis

2010-10-17 @ 14:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0