Lycka till älskling

Redan onsdag, det går så himla fort!
---
Lucas sov ju inget på dagis igår, var ju tvungna att testa. Vid 16 somnade han under köksbordet, helt slut. La honom i soffan istället o lät honom sova en halvtimme, han var väldigt svårväckt då men till slut så.
Idag bestämde vi att om han är pigg får han vara uppe, skulle han vara trött får han sova en halvtimme. Så får det vara i fortsättningen, det var iallafall roligt att hämta en pigg kille på dagis igår. Annars är han ju nyvaken o tjurig.
---
Emanuel körde till Hässleholm vid 8 imorse, o kommer hem först imorrn kväll. Dags för yrkesexamensprovet igen, för ett år sen kuggade han på teorin o hann aldrig med svetsningen så det ska han göra nu. Det praktiska är han klar med iallafall. Kommer kännas så ensamt här ikväll när jag har lagt barnen ;(
---
Leija sover nu, o jag har precis ätit frukost. Tänkte springa ut med lite sopor o småplocka lite här hemma medans hon sover, sen får vi se vad som händer.
---
Vi fick förresten tag på en 120-säng, visade sig att svärfar hade en han behövde bli av med. Så nu är istället frågan vad vi ska göra med vår säng :/ För när vi flyttar till större vill vi ju ha en dubbelsäng så det känns ju nästan onödigt att sälja den, men samtidigt har vi ju ingenstans att förvara den. Får fundera på det till helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0